Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Η κρίση φέρνει κέρδη στα κανάλια!

Δεν υπάρχει μεγαλύτερο ψέμα απο αυτό που λέγεται ότι τα κανάλια περνάνε μεγάλη κρίση γιατί έχουν πέσει οι διαφημίσεις... Αυτό έχει εφευρεθεί για να απολύουν κόσμο κγια να πετοκόβουν μισθούς.

Δεν τρελαθήκαμε που το λέμε( τουλάχιστον...τώρα!).

Διαβάστε:
" Με τα στοιχεία της Media Services, η διαφημιστική δαπάνη στην τηλεόραση παρουσίασε αύξηση 13,19% το μήνα Αύγουστο -σε σχέση με τον Αύγουστο του 2010- ενώ επισημαίνεται ότι ακόμα καλύτερα ήταν τα στοιχεία που αφορούν στο μέσο για τον Ιούλιο, αφού η μεταβολή ήταν της τάξης του 23,57%.".

Η αύξηση ή αυξησάρα αποδίδεται στην ... κρίση! Μένει ο κόσμος στο σπίτι, δεν βγαίνει έξω εκτός κι αν γίνει... σεισμός και τι να κάνει, βλέπει ό, τι σαχλαμάρα του πετάνε οι μαέστροι διευθυντές προγράμματος.Περισσότερος κόσμος μέσα και τα Μέσα έχουν αρχίσει να κάνουν πάρτι.

Αλλά αυτά βέβαια τα λένε μεταξύ τους. Γι αυτό το Πάμε Λουκέτο και τα μάτια σας. Και επειδή μας διαβάζουν πολλοί δημοσιογράφοι , μάγκες αν τυχόν πηγαίνετε για περικοπές ή διαπραγματεύσεις να τους δείξετε τυπωμένη αυτή τη σελίδα και να τους πείτε να μην κλαίνε για την τάχα μου πτώση της διαφημιστικής δαπάνης ...