Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Γιατί ο Κοστάντσο ήταν καλύτερος από τον Μέγιερι στον αγώνα με τη Ντόρτμουντ

O Mέγιερι έπαιξε αντί του Κοστάντσο στο 1- 0 που έχασε ο Ολυμπιακός από  την  Ντόρτμουντ , αλλά ο Κοστάντσο κέρδισε τις εντυπώσεις και πρέπει να γυρίσει άμεσα κάτω από τα δοκάρια.


Καταρχήν το γκολ θα το έπιανε ο Κοστάντσο, γιατί η μπάλα πήγε στη μέση του τέρματος και όχι στην καταραμένη γωνία που τα τρώει συνέχεια

Από την άλλη πλευρά ο Μέγερι δεν


έπιασε το σουτάρει γιατί ο Βαλβέρδε του είπε να προσέχει την κλειστή γωνία γιατί από κει τα τρώει ο Κοστάντσο.
Έγινε αναπαράσταση σε μια στιγμή στο Ντόρτμουντ  της φάσης που ο Κοστάντσο είχε ρίξει κάτω τον Μαρκάνο  και μπήκε γκολ του ΟΦΗ. Στη φάση αυτή δεν μπήκε γκολ αλλά ο Μέγιερι καθάρισε και έριξε έριξε κάτω τον Αβραάμ . Ο Παπαδόπουλος έφαγε όμως μια γονατιά από τον Μέγιερι που θα τη θυμάται σε όλη τη ζωή του.


Να σημειώσουμε ότι στον αγώνα στη γερμανική πόλη, ο Βαλβέρδε ήταν με δύο παλτό, το ένα το φορούσε και το άλλο ήταν στον πάγκο.


Ο Μέγιερι , είναι  πάντως μεγάλο ταλέντο  και θα γίνει καλύτερος από τον Κονστάντσο .Αυτό φάνηκε ιδαίτερα από μια φάση , που πήγε να μπλοκάρει την μπάλα με το ένα χέρι.


Για όσους λένε ότι ο Κοστάντσο δεν πέφτει με τίποτα, τους διέψευσε όλους γιατί σε κάποια στιγμή που το ματς δεν βλεπόταν έπεσε από τον πάγκο.


Ο Κοστάντσο παρότι δεν ήταν στην 11άδα ,  έδειξε τα προσόντα του στους 65000 φιλάθλους, που είχαν πάει στο γήπεδο μόνο γι αυτόν.

Κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου,  κανένας φίλαθλος  δεν πήγε να κατουρήσει  μόνο και μόνο για να δει τα σουτάκια που  έκαναν οι παίκτες του Ολυμπιακού  στον Κοστάντσο. Όπου φυσικά ο Αργεντινός τερματοφύλακς  διέπρεψε,  γιατί δεν υπήρχαν γωνίες, αφού η προθέρμανση γινόταν στον κύκλο της σέντρας.