Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2012

Η Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ , ανώτερη της Γιουροβίζιον - Τι ακριβώς έγινε στο ΣΕΦ

Εντυπωσιακή ήταν η Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και είχε μεγάλη επιτυχία από τα δύο άλλα ιβέντ που είχαμε αυτές τις μέρες , τον τελικό κυπέλλου στο μπάσκετ και τη νεραντζοσυναυλία του Γιώργου Νταλάρα στη Δάφνη. Από αύριο μάλιστα  η επιτυχία θα είναι ανώτερη και από τον ελληνικό τελικό της Γιουροβίζιον που θα μας καθηλώσει.

Η Συνδιάσκεψη αποκαλείται Συνδιάσκεψη, γιατί όλοι μαζί οι σύνεδροι δεν κάνουν το μυαλό ενός ανθρώπου. Εντύπωση προκάλεσε ότι στο ΣΕΦ η αίθουσα ήταν γεμάτη, αλλά δεν προκαλεί καμιά εντύπωση γιατί κανένας δεν ήθελε να χάσει αυτό το θέαμα.

Αρχικά εντύπωση προκάλεσε ο Γ. Παπανδρέου που είπε ότι δεν θα χαθεί και θα είναι πάντα κοντά μας και ο ιδρώτας περιέλουσε τους συνέδρους και τους τηλεθεατές της ΕΡΤ , που είχε πάρει τα αποκλειστικά δικαιώματα της παράστασης που θα την πληρώσουμε από τη ΔΕΗ ,εκτός αν είμαστε άφραγκοι και θα σποφασίσει ο έφορος της γειτονιάς μας.

Ακολούθως ανέβηκε στο πόντιουμ ο κ. Βενιζέλος που μας πέρασε όλους Πόντιους και μας διαβεβαίωσε ότι το ΠΑΣΟΚ θα βγει πρώτο κόμμα από τα μικρά κόμματα και μείναμε ήσυχοι. Κατά του κ. Βενιζέλου ρίχτηκε ένα γιουρτάκι από έναν κύριο, ο οποίος συνελήφθη γιατί δεν πέτυχε από τα πέντε μέτρα , 30 τετραωνικά όγκο. Να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που ρίχνεται αγελαδίτσα της ΦΑΓΕ κατά αγελάδας της ΦΑΓΕ.

Τα όργια έγιναν στην οργάνωση κατά του κ. Παπουτσή που τον έβαλαν να μιλήσει πάνω στον τελικό Κυπέλλου, στη συναυλία Νταλάρα και το FAB 5, με αποτέλεσμα να δυσκολευθεί να μαζέψει υπογραφές .

Η ψηφοφορία για πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ θα γίνει το επόμενο Σαββατοκύριακο, μέσω τηλεβόουτινγκ που δάνεισε η ΕΡΤ, που θα είναι και χορηγός του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ.