Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Νέα βόλτα Σαμαρά- Αβραμόπουλου, μαζί με Μενεγάκη, στη λαϊκή της Κηφισιάς!

Είχαμε συνηθίσει κάθε λίγο και λιγάκι φωτό από τον περίπατο της Ελένης Μενεγάκη στην Κηφισιά και άλλων επωνύμων ή " επωνύμων" .


 Μας  συγκλόνισε όμως η φωτογραφία Σαμαρά- Αβραμόπουλου,  με τον περίπατο των δύο ανδρών στην Κηφισιά. Έτσι για να μας



δείξουν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα μεταξύ τους.


Ο ρομαντισμός της φωτογραφίας άφησε άφωνη όλη την Ελλάδα  , αν και έπρεπε να υπάρχει και φωτό με το κάρο της Κηφισιάς για να ήταν πιο πειστική,  ότι δεν έχει χαλάσει η σχέση τους.


Ο Πάμε Λουκέτο κινείται πολύ κάπου εκεί που φωτογραφήθηκαν Σαμαράς - Αβραμόπουλος και σήμερα έπεσε πάνω σε κελεπούρι. Οι δύο άντρες βγήκαν και πάλι στους δρόμους της Κηφισιάς για να μας πείσουν πιο πολύ , ότι όλα πάνε καλά.

Πήγαν αρχικά στον " Βάρσο"  για γαλακτομπούρεκο και μετά χαιρέτισαν τον υπεύθυνο της Δημοτικής Αστυνομίας κ. Χρ. Κοντογιώργο.

Μετά πήγαν  στο "καφέ Αμος" , που τους κέρασαν καφέ οι ιδιοκτήτες και συζήτησαν για το ντέρμπι με τους Νικοπολίδη- Μπασινά- Βύντρα , τον προπονητή του Απόλλωνα Στάθη Σταθόπουλο και  τον Μιχάλη τον πρόεδρο,  τον  Ολυμπιακάκια,  που έτυχε να είναι θαμώνες αυτή την ώρα.

Μετά πήγαν να φάνε παραδίπλα στον "Μύθο" και πήραν μόνο από ένα τυλιχτό σουβλάκι λόγω κρίσης.


Λέω τόσες λεπτομέρειες γιατί λίγο αργότερα Σαμαράς - Αβραμόπουλος , συναντήθηκαν με τη Μενεγάκη και πήγαν στη λαϊκή της Κηφισιάς,  για να τους δει ο κόσμος και οι φωτογράφοι, όπως κάνει και η Μενεγάκη άλλωστε.


Ελπίζω να έχετε πειστεί με τα σημερινά που σας μεταδίδω ,  ότι δεν υπάρχει πλέον κανένα πρόβλημα στη σχέση Σαμαρά- Αβραμόπουλου.

ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ


Πέταξαν τα σκηνικά από το "Νησί" στα σκουπίδια !
Νέο κανάλι :Το " Τηλεάστυ mou"
Αλέφαντος:"Ο Καπίνο έπαιζε σαν παλαίμαχος ετών" !
Υπέγραψε ο Σαμαράς ! Να η υπογραφή του!
O Πετσάλνικος νέος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ!
Γιατί ο Αβραμόπουλος έβαλε να ακούγεται Βιβάλντι, στα ασανσέρ του υπουργείου Άμυνας