Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Αλέφαντος:"Ο Καπίνο έπαιζε σαν παλαίμαχος ετών" !

Τα πάντα όλα, κυριολεκτικά, είπε για το ντέρμπι ο Νίκος Αλέφαντος , στη δευτεριάτικη εκπομπή του ΤΗΛΕΑΣΤΥ.

Πλήρης ανάλυση και παρ' ότι γνωστών πεποιθήσεων είχε πολλούς ύμνους και για τον Παναθηναϊκό και κυρίως τους Κουίντζι, όπως τον αποκαλούσε και Ζέκα." Ο Κουίντζι, τον σκέπτεσαι στον





Ολυμπιακό, τι θα έκανε;".

 Αρέσει πολύ ταχύτητα στον Αλέ και το επαναλαμβάνει συχνότατα. Γι αυτό αναρωτήθηκε πως θα ήταν ο ΠΑΟ με . τους...  αργούς Νίνη - Χριστοδουλόπουλο στα άκρα. Μόνο καλά λόγια για το Λέτο, για τον οποίο είπε ότι έκανε 4 σουτ απέναντι σε Μέλμπεργκ- Αβραάμ :" τι άλλο να κάνει;".

Μεγάλος ήταν ο θαυμασμός του για τον Καπίνο! Έγραψε ο χαρακτηρισμός του " έπαιζε σαν παλαίμαχος ετών!" θέλοντας να δείξει την ωριμότητά του και έδωσε και έναν άλλο χαρακτηρισμό, που σπάνια τον ακούμε για τερματοφύλακα.:" Ταχύς!".

Στον Ολυμπιακό επίσης συγχαρητήρια, αλλά έδειξε ότι δεν ξετρελάθηκε λόγω κέντρου. " Ακόμα και ο Μακούν, δεν έβγαινε επιθετικά. Με τον Φουστέρ δεν πλευροκοπίζεις. Ο Ουρμπάι, τίποτα"

Τάβαλε και μα τους σκάουτερ του Ολυμπιακού , που δεν είδαν τον Καπίνο, που έπαιζε στον Αετό Κορυδαλλού.: " Δεν τον είδαν; Πότε θα βρουν έναν τέτοιο;"



ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ

Νέο κανάλι :Το " Τηλεάστυ mou"
\Υπέγραψε ο Σαμαράς ! Να η υπογραφή του!
O Πετσάλνικος νέος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ!
Γιατί ο Αβραμόπουλος έβαλε να ακούγεται Βιβάλντι, στα ασανσέρ του υπουργείου Άμυνας