Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Πέταξαν τα σκηνικά από το "Νησί" στα σκουπίδια !

Ένα νέο είδος τουρισμού είχε αναπτυχθεί τελευταία . Ο...τηλεοπτικός τουρισμός. Αιχμή του δόρατος η Σπιναλόγκα , μετά την φοβερή επιτυχία που γνώρισε το "Νησί" που γυρίστηκε εκεί.


Και  μετά το τέλος της σειράς πήγαιναν αθρόα τουρίστες και... τηλεθεατές να δουν τα σκηνικά της σειράς.


Πάνε όμως..  Τις γύψινες προσόψεις και τις







επενδύσεις των σπιτιών του κεντρικού δρόμου του οικισμού «Επάνω Χωριό» της Ελούντας, όπου έγινε μεγάλος μέρος των γυρισμάτων και πετάχτηκαν στα σκουπίδια, μετά από εντολή του δήμου Αγίου Νικολάου.


Σύμφωνα με το blog librodoro, τα σκηνικά αυτά το Μέγκα , είχε στείλει συμφωνητικό στο δήμο Αγίου Νικολάου, με το οποίο του παραχωρούσε τα πνευματικά δικαιώματα για τη συντήρηση των σκηνικών και την ανάληψη οποιαδήποτε αστικής ευθύνης έναντι τρίτων. Ωστόσο, ο δήμος αρνήθηκε να υπογράψει το συμφωνητικό, με αποτέλεσμα τα σκηνικά να μείνουν απροστάτευτα.


Την απόφαση για την «αποκαθήλωση» των σκηνικών,  προσθέτει το ρεπορτάζ αγνοούσαν ακόμη και μέλη του συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Ελούντας, ενώ παράλογη τη βρίσκει και η τοπική κοινότητα, καθώς οι ιδιοκτήτες των κτισμάτων των οποίων οι όψεις είχαν διαμορφωθεί, δεν επιθυμούσαν την καταστροφή τους.


Αρα, τώρα  και ο τηλεοπτικός τουρισμός θα γνωρίσει κρίση. Μήπως όμως γινόμαστε και λίγο υπερβολικοί; Η περιοχή που είναι εξαιρετικού κάλλους , προυπήρχε από το "Νησί"...


Άλλωστε , μπορεί ο κόσμος να την επισκεφθεί και για  την " Πειναλόγκα" , όπως έχει χαρακτηριστεί λόγω της κρίσης.


Τώρα ότι μάζευαν από  τα σκουπίδια τηλεθεατές σκηνικά από το ΝΗΣΙ, για να τα βάλουν σκηνικό  στο σπίτι τους, ο Πάμε Λουκέτο δεν το επιβεβαιώνει!

ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ


Νέο κανάλι :Το " Τηλεάστυ mou"
Αλέφαντος:"Ο Καπίνο έπαιζε σαν παλαίμαχος ετών" !
Υπέγραψε ο Σαμαράς ! Να η υπογραφή του!
O Πετσάλνικος νέος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ!
Γιατί ο Αβραμόπουλος έβαλε να ακούγεται Βιβάλντι, στα ασανσέρ του υπουργείου Άμυνας