Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Το μυστικό της Εδέμ

Το «Μυστικό της Εδέμ» είναι ότι το προσέχουν στο Μέγκα, γιατί κάνει καλά νούμερα και δίνει 40άρια και 50άρια στο δελτίο ειδήσεων. Γι αυτό,  τα τελευταία γυρίσματα της σειράς, που κάνει πρεμιέρα απόψε στις 9μμ, είναι ότι Τρέμη, Πρετεντέρης, Ταίμας, ο Καψής με τον πρόεδρο των βυτιοφόρων και η Μαρία Σπυράκη από την Θεσσαλονίκη, παρακολουθούν τα γυρίσματα  εντατικά να μη γίνει καμιά στραβή.

Η διαφημιστική φωτογραφία που βλέπετε, είναι εντυπωσιακή. Όλοι οι πρωταγωνιστές είναι στα μαύρα και υποθέτουμε είτε έχει πέσει χολέρα , είτε όλοι τα έχουν βάψει μαύρα από την κρίση, είτε...

... πενθούν για την απόδοση του Παναθηναϊκού εναντίον της Μπαρτσελόνα, αλλά αυτό θα το διαπιστώσουμε μέσα στη σεζόν.

Ας δούμε όμως την υπόθεση, που θα μας καθηλώσει στο Μέγκα και δεν θα βλέπουμε Χατζηνικολάου, όπως τώρα.

Η αρχή του τρίτου κύκλου θα βρει και πάλι την παρέα της Φεγγαρόπετρας στην παραλία της Εδέμ, που την έχει καθαρίσει ο δήμαρχος της περιοχής λόγω δημοτικών εκλογών. Παρακολουθεί τη βροχή των Λεοντιδών και τη βροχή απ΄τα νέα μέτρα και να ανανεώνει τις ευχές της, προσπαθώντας να αποφύγει τα λάθη και τις υπερβολές του παρελθόντος και να φύγει επίσης το ΔΝΤ.

Η Δάφνη θα βγει σε αναζήτηση εργασίας και θα γνωρίσει τη σκληρή πλευρά της ζωής, αφού όλοι της κλείνουν την πόρτα , αφού δεν έχουν μαντήλι να κλάψουν. Συγχρόνως, όμως, θα βρεθεί μπροστά σε ένα "πειρασμό" που είναι ένας εφοπλιστής των 592 ευρώ.. Θα ενδώσει άραγε στην πρόκληση; Θα αφήσει τον εαυτό της να παρασυρθεί από το στρόβιλο των συναισθημάτων;

Ο Νικόλας ( όχι ο Πατέρας)  την ίδια στιγμή, προσπαθεί να κρατηθεί πιστός στις αρχές του και να παραμείνει γιατρός των φτωχών παιδιών. Αλλά κάνει ντου το ΣΔΟΕ επειδή το ιατρείο είναι στο Κολωνάκι, και αλλάζουν όλα. Ποιος θα τον πιστέψει όταν θα φωνάζει ότι είναι θύμα σκευωρίας Και τότε ανακοινώνεται η περαίωση.

Περισσότερα ή λιγότερα απόψε στις 9μμ