Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Ο Αυτιάς έχει να κοιμηθεί από τις 2 Δεκεμβρίου 1990!

'Αγρυπνος στο Μπουρνάζι
Από τις 2 Δεκεμβρίου 1990, έχει να κοιμηθεί ο Αυτιάς! Ο δημοφιλέστατος και καταπληκτικότατος και μοναδικότατος  δημοσιογράφος και παρουσιαστής ( χρησιμοποιούμε την εγκωμιαστική γλώσσα του) αποκάλυψε τη μεγάλη αγρύπνια του, στην εκπομπή- ορόσημο του Γ. Τράγκα, που δεν θα πρέπει να χάνει κανείς κάθε Κυριακή βράδι στο Κόντρα Τσάνελ.

Ναι, έχει να κοιμηθεί 20 ακριβώς χρόνια ο Γιώργος και βέβαια...
 σπάει κάθε προηγούμενο ρεκόρ, αφού μόλις προχθές διαβάσαμε  για ένα κοριτσάκι ,  κάπου στον κόσμο, που δεν κοιμήθηκε  μόλις 10 μέρες και έγινε παγκόσμια είδηση.

Ο Τράγκας πάντα δαιμόνιος ρεπόρτερ , είχε πιάσει νωρίς το θέμα, και τον είχε καλωσορίσει σαν "Αγρυπνο¨".  Αλλά ομολογουμένως δεν περιμέναμε να κάνουμε  και παγκόσμιο ρεκορ σε αυτό τον τομέα.

Δεν εξηγήσαμε όμως , γιατί δεν κοιμάται πια τα βράδια ο Γιώργος Αυτιάς. Απλά δουλεύει ο άνθρωπος μέρα νύχτα . Ρίχνει ένα υπνάκο κάνα δεκάλεπτο φορώντας μαύρα γυαλιά αεροπλάνου , όπως αποκάλυψε ή στην καλύτερη περίπτωση την  πέφτει για κάνα δίωρο ελαφρύ υπνάκο ( αυτός θα πρέπει να είναι σε ώρα εκπομπής, όταν τον βλέπουμε σαν υπνωτισμένο=

. Οι κακές γλώσσες λένε ότι δεν φεύγει από τα κανάλια για να μην του πάρουν τη θέση, οι καλές έχουν να λένε για την εργατικότητά του.

Ο Γ. Τράγκας πήγε να κερδίσει τις εντυπώσεις από τον καλεσμένο, όταν του είπε ότι γυρίζει στο σπίτι  ,  μόνο για να μη ξεχάσει τη διεύθυνσή του, αλλά ο Αυτιάς σε φουλ φόρμα, απάντησε ότι γυρίζει στο σπίτι με GPS!

Τα είδατε; Μην τη χάσετε την εκπομπή την Κυριακή . Θα γίνει πάλι της... Κυριακής! Πάει ο Λαζόπουλος!