Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου 2010

Ο Σισέ γυρίζει πίσω ή μπροστά;

Που ήρθα; Στην Πόρτο παλαιμάχων;
- Τι γίνεται με τον Σισέ στον Παναθηναϊκό; Δεν γυρίζει πολύ πίσω; Πρέπει νάκοψε και 10 μπαλιές στην περιοχή. Σε λίγο δεν θα λέμε " ο Σισέ γυρίζει και πίσω", αλλά " Ο Σισέ γυρίζει και μπροστά".


-Πολύ καλή εξέλιξη για τους Παναθηναϊκούς η αναμενόμενη μεγάλη τιμωρία για τα επεισόδια στην Τρίπολη. Δεν χρειάζεται να πάνε στο γήπεδο για να δουν αυτή τη βδομάδα

- Το ανέκδοτο που κυκλοφορεί για τον Παναθηναϊκό. Πουλάει...
 Λέτο, Νίνη, Κατσουράνη, Σιμάο, Τζόρβα κλπ. για να ... κάνει μεταγραφές. Έτσι κάνω κι εγώ μεταγραφές.

- Τώρα αν πω , ότι παίζω κι εγώ σαν τον Σπυρόπουλο, είναι κακία;

- Α, γερό κόλλημα με τον Μαρίνο  δεξί εξτρέμ ο Φερέιρα; "Είναι τραγικό, δεν τον ξέρουν ούτε οι δικοί του άνθρωποι"  ( Αντωνίου , Φρέιτας) , που λέει η διαφήμιση.
 -
- Μπας και  είπαν του Φερέιρα, ότι ο Μαρίνος   λέγεται "Σαλπιγγίδης;". Και μετά από 10 χανγκόβερ, ο Γκοβού είναι καλύτερος .

- Καραγκούνης: Ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος . Ευτυχώς τη δήλωση έκανε ο Καραγκούνης του Ατρομήτου, πάνω που γράφαμε το νέο σύνθημα : " Καραγκούνη είσαι τρέλα, με την κόκκινη φανέλα".

- Τη μόνη φορά που είδαμε στην Τρίπολη να τρέχει ο Καραγκούνης όπως παλιά, όταν τον έδειξε στο σφύριγμα της λήξης να τρέχει στα αποδυτήρια.

- Του Καραγκούνη του κάνουνε πάντως μεγάλα καψόνι. Καθάρισαν με τον Γκοβού και ασχολούνται με αυτόν τώρα,επειδή έχει συμβόλαιο 1.200. 000 το χρόνο, για 4 χρόνια. Οι ίδιοι δεν ήταν που του έκαναν το συμβόλαιο;