Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου 2010

Νίκος Αλέφαντος εναντίον Γιώργου Γεωργίου !

- 'Hμαρτον, ρε! Τι Καφενείο των Φιλάθλων;
Σε λίγο θα το λέμε... " Το Μπαρ των φιλάθλων" .
Τηλεοπτική μάχη τις Δευτέρες. Γιώργος Γεωργίου εναντίον Νίκου Αλέφαντου! Ο Γεωργίου, έφυγε από Τηλε άστυ και έκανε πρεμιέρα απόψε στο  Extra 3. Το Τηλε άστυ έχει απέναντί του τον  Αλέφαντο, με ένα ομοίωμα γηπέδου και "παίκτες"  πάνω  που κάνει... προσομοίωση των αγώνων και δείχνει τα συστήματα της  κάθε ομάδας.  Μεγάλο ντέρμπι!

 Ο Γεωργίου, ξένισε λίγο, γιατί έφυγε λίγο από το γνωστό του στυλ και άρχισε να δείχνει ...χορευτικά . Συμπαρουσιάστρια του είναι η Αξια Ανδρεαδάκη, που το ποδόσφαιρο είναι μάλλον, πυρηνική φυσική γι αυτή. Αλλά μάλλον γι αυτό την έχει ο Γεωργίου εκεί.
- Τάχω χάσει με το Δέλλα! Κάνει κούρσες!

Ο Αλέφαντος πιο ποδοσφαιρικός, ξένισε και αυτός για τα καλά του λόγια, για τον προπονητή της ΑΕΚ, τον "Χιμένες", όπως τον αποκαλούσε συνέχεια . Και ύμνους για...
  Δέλλα, Μανωλά, Μπλάνκο. Ιδιαίτερα για τον Αργεντινό, ήταν σούπερ ενθουσιώδης:"  Όλα τα λεφτά ο Μπλάνκο. Αδαμίδη ξύπνα, κλείστον!".

Νέα είσοδο στις ατάκες Γεωργίου: "Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι, εκτός αν είναι ... ζαργάνα!".- Άξια,  ο Πλεσί, πιο αργός και από το κλαρκ!
- Τωρα θα σας πω για τον φοβερό  Αγιαξ του 74 με Ρέπ , Κρόιφ και
Ρέζεμπρινκ και  το φοβερό δίδυμο Παμπουλή - Καραίσκου στον
ΟΦΗ, με Τζιράκη που τον γύρισα μπακ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ: ΠΑΠΑΛΑ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ!  http://pamelouketo.blogspot.com/2010/12/blog-post_8359.html