Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Όλι Ρεν στον Ανδρουλάκη: "Είμαι ο Σισέ !"

-Εδώ Κύριε Όλι Ρεν είναι τα αποδυτήρια της Βουλής...
" Καλό κουράγιο" είπαν οι βουλευτές στον Όλι Ρεν, που πήγε κι αυτός στη Βουλή. Και πρόσθεσαν : " Κουράγιο, αλλά δεν θα πάρετε ποτέ τα λεφτά που σας χρωστάμε".


Ο Όλι Ρεν αφού συνήλθε, απάντησε τσαντισμένος, την φράση, που θα περάσει κι αυτή στην ιστορία, όπως το "Καλό Κουράγιο" : : "Χάνω την προπόνησή μου στη μπάλα για να ασχολούμαι με εσάς", φράση που θα το αναλύσουμε σε λίγο. Είπε δε στον Μίμη Ανδρουλάκη, γνωστό γαύρο:
 "Ξέρω τι είσαι, αλλά μου αρέσει ο Σισέ και ακολουθώ τις κινήσεις του στο γήπεδο"

Πρόσθεσε, δε: "Παρότι είμαι παλιός ποδοσφαιριστής – παίζω κάθε σαββατοκύριακο – αλλά τελευταία χάνω κάθε προπόνηση και ...
παιχνίδι την Κυριακή γιατί ασχολούμαι με την Ελλάδα…". Και που να προπονιόταν κιόλας, τι γκολ θα πέταγε σε μας, προσθέτουμε.

Ο κ. Παπαδημούλης, τον επέπληξε γιατί καθυστέρησε 40 λεπτά να αρχίσει την ομιλία του, αλλά δεν έπρεπε γιατί έτσι συνηθίζουν να στήνουν οι γκόμενοι που δεν δεν φοβούνται ότι θα τους αφήσει η φίλη τους και θα φύγει.

Του Όλι Ρεν, που σημείωνε τα πάντα, τελείωσε η πένα του και ζήτησε να του δανείσει η Βάσω Παπανδρέου μία και να την κρατήσουμε από το χρέος




ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ:


40 ΚΑΝΟΝΙΟΒΟΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΟΛΙ ΡΕΝ ΚΑΙ ΤΡΟΣ ΚΑΝ¨

http://pamelouketo.blogspot.com/2010/12/40.html

Αγαπητοί Στρος Καν και Όλι Ρεν, σας προσκυνάμε , στα τσακίδια - H ομιλία Σαμαρά στη Βουλή


http://pamelouketo.blogspot.com/2010/12/h.html#more