Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Ξενέρωσε ο Σισέ , σαν την Αννίτα Πάνια;

Ο Τζιμπρίλ  Σισέ , τις  τελευταίες αγωνιστικές, είναι διαφορετικός. Δεν φαίνεται τόσο παθιασμένος ή δεν πάει να σκάσει από το κακό του μέσα στο γήπεδο, όταν η ομάδα χάνει ή όταν δεν παίρνει ούτε μια πάσα σε ένα αγώνα.

Δεν πανηγυρίζει τα γκολ, όπως πρώτα, ενώ και η έκφραση δυσφορίας , όπως βλέπουμε στα κοντινά πλάνα , έχει μάλλον την έκφραση βαθιάς απογοήτευσης, παρά τσαντίλας. Αυτό το είδαμε και με τον Πανιώνιο, που το βλέμμα του, σε μια ακόμα αποτυχημένη πάσα, ήταν 100.000 λέξεις.

Είναι φανερό  ότι ο Σισέ ξενέρωσε σαν την Αννίτα Πάνια. Η παροσιάστρια του Άλτερ αποχώρησε . Και " κύκλοι της Αννίτας Πάνια" ( η δημοσιογραφική έκφραση της χρονιάς)  έλεγαν ότι " η Αννίτα ξενέρωσε, γιατί δεν την πληρώνουν΅'.

Ο Σισέ πληρώνετα...
ι κανονικά, αλλά τι να τα κάνει τα λεφτά, όταν βλέπει τα χάλια της ομάδας του, από την αρχή του πρωταθλήματος; Γι αυτό έχει ξενερώσει σαν την Αννίτα. Που όταν ρώτησαν τους κύκλους της, αν θα της περάσει το ξενέρωμα με τον Αλτερ, απάντησε : "Μόνο αν γίνει μετάλλαξη σε έναν από τους δύο".

Μετάλλαξη στον Παναθηναϊκό, δεν προβλέπεται. Αρα πρέπει να συνηθίσουμε να βλέπουμε τον Σισέ μέσα στο γήπεδο, σε κατάσταση "ξενερώματος".