Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Υπουργός Αποσυντονισμού ο Πάγκαλος


Με τη δήλωση «δεν θα ήθελα να αναλάβω υπουργός Οικονομικών και να βάζω φόρους, τώρα, στο τέλος της ζωής μου» έκλεισε την ομιλία του ο κ. Θ. Πάγκαλος στην ή γενική συνέλευση της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδας, ξαφνιάζοντας το ακροατήριο, που μετά το αρχικό σοκ τον καταχειροκρότησε..

Μετά από αυτό δημιουργήθηκε στην αίθουσα ...
αναστάτωση, όπως λέει το ρεπορτάζ , γιατί  υποπτεύθηκαν ότι ο κ. Πάγκαλος  με αυτή την είδηση, κάτι ήθελε να προαναγγείλει  και αμέσως άρχισαν οι ψίθυροι περί ανασχηματισμού.

Αν συνδυάσουμε αυτό, με προηγούμενη δήλωση του κ. Πάγκαλου, ότι υπάρχει πρόβλημα συντονισμού στην κυβέρνηση, είναι φως φανάρι ότι ο ανασχηματισμός θα γίνει πολύ σύντομα και ο κ. Πάγκαλος θα αναλάβει το νέο υπουργείο Αποσυντονισμού.

Κρίνεται από τον κ. Παπανδρέου, ότι ο κ. Πάγκαλος, μπορεί μέσα σε συντομότατο χρόνο να επιτύχει στα νέα καθήκοντά του και να αποσυντονίσει τα πάντα. Είπε μάλιστα την σκέψη του  στην  Μέρκελ, η οποία συμφώνησε, αφού τής  φαίνεται ενδιαφέρουσα η ιδέα ,  γιατί βαρέθηκε να περιμένει πότε θα χρεοκοπήσει η Ελλάδα και με τον υπουργό Αποσυντονισμού θα φτάσουμε μια ώρα αρχύτερα στην πολυπόθητη χρεωκοπία.