Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Πως θα έγραφαν την ίδια είδηση τα μπλογκς και τα σάιτ

Τα περισσότερα μπλογκς και σάιτ έχουν ένα ιδιαίτερο τρόπο γραφής . 

Το Πάμε Λουκέτο, παρουσιάζει  πως θα έγραφαν μια είδηση. Η υποθετική είδηση είναι : "Ανθρωπος δάγκωσε σκύλο στη Φλώρινα".

Αναρτούμε σήμερα  πως γράφουν την είδηση 9  μπλογκς και σάιτ και θα συνεχίσουμε με άλλα:





Προκαλεί πάλι ο Τσιτσιμπίκος. Βρέθηκε στη Φλώρινα για να γνωρίσει υποτίθεται τους περιφερειακούς σταθμούς της ΕΡΤ και  από τη λύσσα του για τις πολικές θερμοκρασίες της Στάη , δάγκωσε ένα σκύλο. Μικρό  βέβαια το κακό. Ένα από τα κομματόσκυλα της Αγίας Παρασκευής θα είναι.  Στάη και Τσιτσιμπίκος, με καμιά 10αριά παρατρεχάμενους, διασκεδάζουν το γεγονός αυτή την ώρα στην ταβέρνα του "Κίτσουλα" στο Χαλάνδρι.



http://www.newsit.gr/

Απίστευτο!  Είδηση που δείχνει την κατάσταση που έχουμε φτάσει με το Μνημόνιο. Πέντε λαθρομετανάστες δάγκωσαν  και ξέσχισαν σκύλο στην περιοχή της Φλώρινας και μετά τον έκαναν σούπα. ¨Ο σκύλος  όμως είχε φάει ένα ποντίκι το οποίο βγήκε και ρούφηξε όλη τη σούπα, που ήταν όμως μολυσμένη από ραδιενέργεια της μαρτυρικής Φουκουσίμα. Αποκλειστική συνέντευξη του σκύλου. Επίσης 12 μπωφόρ τη Δευτέρα στον Ευβοικό . Περισσότερα στο Πάμε Λουκέτο.


http://www.real.gr/ - Nίκος Χατζηνικολάου

Μπείτε τώρα στο Real.gr  και διαβάστε την είδηση ΅Ανθρωπος δάγκωσε σκύλο στη Φλώρινα ΅, Την έχουμε ανεβάσει από το πρωί. . Ακόμα την Κυριακή από την Real Νews  δωρεάν το τέταρτο σιντί της εκπληκτικής Λίνας Νικολακοπούλου. Ανθρωπος δάγκωσε σκύλο στη Φλώρινα .Μπείτε να το δείτε τώρα ΅Ανθρωπος .Μια προσφορά του αποσυμφορητικού μύτης ρονάλ , γιατί εμείς δεν είμαστε βιομήχανοι και οι διαφημίσεις είναι η μοναδική πηγή εσόδων μας. Στο real.gr.Μπείτε, ακόμα; ".


http://www.zappit.gr/ - Αντώνης Πρέκας

Το «Μωρίας εγκώμιον» είναι έργο του Έρασμου, γραμμένο περίπου το 1500 μ.Χ….Θα μπορούσε,όμως,άνετα να περιγράψει, ως τίτλος,την τρέχουσα τηλεοπτική παράνοια. “Τρέχουσα’’ τρόπος του λέγειν, δηλαδή. Αφού κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια της παράνοιας… Ό,τι του φανεί του Λωλοστεφανή που λένε… Η είδηση ότι άνθρωπος δάγκωσε σκύλο πανελοσχολιάστηκε  μέχρι τελικής πτώσεως.  Η αρχαία φράσις "Όμοιος ομοίω αεί πελάζει" εν προκειμένω ταιριάζει γάντι και για όσους δεν το καταλαβαίνουν το παραφράζουμε επί το νεοελληνικότερον: Όμοιος ομοίω και η κοπριά στα λάχανα.

http://www.anergoidimosiografoi.blogspot.com/
Επανήλθε ο κυρ Γιώργος με περικοπές στο Εθνος. Δάγκωσε τους εργαζόμενους, σαν τον τύπο που στη Φλώρινα δάγκωσε εργαζόμενο σκύλο με μπλοκάκι παροχής υπηρεσιών. Με 50000 μισθό που δάγκωνε κάθε μήνα ,  πως να μη πτωχεύσει το μπουρδέλο; Λύσσα απολύσεων σε όλα τα μαγαζιά. Η λίστα με τα δαγκώματα στον 984.

http://www.tovima.gr/
Θυμηδία και θλίψη προκαλεί η πρόσφατη προσπάθεια εμπλοκής του ονόματος του Χρήστου Λαμπράκη μετά το πραξικόπημα της Κύπρου και στην υπόθεση με τον άνθρωπο που δάγκωσε σκύλο στη Φλώρινα. Θυμηδία γιατί ο Λαμπράκης φέρεται να συνωμότησε ενάντια στις ιδέες και στα πιστεύω του όντας ζωόφιλος  και να συνεργάστηκε με ανθρώπους τους οποίους δεν συνάντησε ποτέ.  Θλίψη γιατί αυτή η απάτη, που εξυπηρετεί πολιτικές και κυνηγετικές σκοπιμότητες γνωρίζει διάδοση και στην Ελλάδα. Είναι όμως ενδεικτική για το ποιον και το ήθος αυτών που την διακινούν


http://www.capital.gr/- Kώστας Στούπας

 Κανείς δεν πιστεύει ακόμη πως η Ελλάδα μπορεί να σωθεί...Το ψάρι και ο σκύλος που τον δάγκωσαν στο κεφάλι "χρεοκόπησε" από το κεφάλι...Το μέιλ του δαγκώματος της χρεωκοπίας.Τελούμε υπό χρεοκοπία και συνεχίζουμε απτόητοι..Ετοιμάζεται χρεοκοπία ή επιστροφή στη δραχμή; Τι θα συμβεί με τις καταθέσεις σε περίπτωση "κουρέματος" του σκύλου ;Την χάσαμε την μπάλα  και τον σκύλο πατριώτη;



Μόνο στο fimotro.Μεγάλη πλάκα στο γνωστό καφέ της Βουκουρεστίου για την είδηση- φόλα που έριξε το fimotro, ότι δήθεν άνθρωπος δάγκωσε σκύλο και τη δημοσίευσαν διάφορα αντυπόληπτα σάιτ και μπλογκ. Μεγάλο καλαμπούρι με Μολυβά και Μανώλη Μητσιά ( φαίνεται πίσω στην φωτογραφία). Συνεχίζεται η ψηφοφορία. ...Ποιο σπίτι  πολιτικού θα θέλατε να επισκεφθεί ο άνθρωπος που δάγκωσε τον σκύλο; Βούλιαξε η Στάη , που το έκανε πρώτο θέμα.  Χατζηνικολάου: "Είμαι κι εγώ τρεις μήνες απλήρωτος! Σοκάρουν οι αποκαλύψεις της wikileaks , τί είπε για τον σκύλο η Ντόρα .

http://www.pamelouketo.blogspot.com/

Τέσσερα συμπεράσματα βγαίνουν από το δάγκωμα σκύλου από άνθρωπο στη Φλώρινα. Το Πάμε Λουκέτο, ποιο άλλο, σας παρουσιάζει τα  τέσσερα συμπεράσματα αυτά συμπεράσματα:

1. Σε λίγο ο Πάγκαλος θα μας πει ότι μαζί φάγαμε και τον σκύλο

2. Μήπως ήταν ο Παπακωνσταντίνου αυτός που δάγκωσε στη Φλώρινα;

3. Τελικά κινδυνεύουμε περισσότερο από τις αγέλες ανθρώπων.

4. Δαγκώνει η ανεργία. Δάγκας ή Τράγκας;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η πρώτη συνέντευξη Μητσοτάκη στο διαδίκτυο! (α' μέρος)
http://pamelouketo.blogspot.com/#axzz1HLWbhtSY

Μπαχαλάκηδες και Παγκαλάκηδες

http://pamelouketo.blogspot.com/2011/03/blog-post_8014.html#more

Παπανδρέου: Μας πήραν με τις πέτρες
http://pamelouketo.blogspot.com/2011/03/blog-post_2582.html#more

Πως θα είναι οι παρελάσεις της κρίσης

http://pamelouketo.blogspot.com/2011/03/blog-post_8955.html#more