Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Μπαχαλάκηδες και Παγκαλάκηδες

Ως συνήθως χωριστήκαμε σαν έθνος,  στα δύο. Από τη μια οι " Μπαχαλάκηδες"  και  από την άλλη, οι " Παγκαλάκηδες΅.
Οι " μπαχαλάκηδες"  είναι αυτοί που πάνε σε κάθε μέρος όπου γίνεται μια εκδήλωση, μια ομιλία, ένα γεγονός και τα κάνουν μπάχαλο, χωρίς καμιά αιτία.

Σκοπός τους είναι  το μπάχαλο, όπως κατάγγειλε  ο Θόδωρος Πάγκαλος, που προσδιόρισε τον Αλέξη Τσίπρα ότι είναι πίσω από τους μπαχαλάκηδες που την πέφτουν  στον αντιπρόεδρο με γιαούρτια κλπ  και μπορεί να τον στείλουν αδιάβαστο στα θυμαράκια, όπως κατάγγειλε .

Ο Συριζαίος τώρα...
 λέει ότι δεν έχει καμιά σχέση με τους μπαχαλάκηδες και για τα επεισόδια φταίνε οι "Παγκαλάκηδες", άνθρωποι δηλαδή που κάνουν δηλώσεις σαν αυτές του Πάγκαλου. Και όχι μόνο δηλώσεις, αλλά και έργω εξύβριση κάνουν στον ελληνικό λαό , με τα μέτρα του Μνημονίου. Αρα παγκαλάκηδες , δεν είναι μόνο ο Πάγκαλος, αλλά όλοι συμμετέχουν σε αυτό που γίνεται αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα.

Και οι δύο ομάδες είναι πολύ δυνατές. Οι μπαχαλάκηδες έχουν και νοικασμένους Αλβανούς , όπως καταγγέλλει επίσης ο κ. Πάγκαλος. Οι παγκαλάκηδες , έχουν νοικασμένα στελέχη του ΔΝΤ καταγγέλλει  από την άλλη πλευρά ο Τσίπρας. Μια επίθεση των μπαχαλάκηδων, την ακολουθεί μια δήλωση ή ενέργεια των παγκαλάκηδων. Θα σας ενημερώνουμε συνέχεια για τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
Η πρώτη συνέντευξη Μητσοτάκη στο διαδίκτυο! (α' μέρος)

http://pamelouketo.blogspot.com/#axzz1HLWbhtSY

Πως θα έγραφαν την ίδια είδηση τα μπλογκς και τα σάιτ
http://pamelouketo.blogspot.com/2011/03/blog-post_6263.html#more

Παπανδρέου: Μας πήραν με τις πέτρες
http://pamelouketo.blogspot.com/2011/03/blog-post_2582.html#more

Πως θα είναι οι παρελάσεις της κρίσης
http://pamelouketo.blogspot.com/2011/03/blog-post_8955.html#more