Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Το "κέρμα" και ο "κουμπαράς" της Ναταλίας Δραγούμη...

 Ένα "κέρμα"  και ο τρόπος τοποθέτησής  του στον "κουμπαρά" και στον " κερματοδέκτη"  είναι όσα μάθαμε  , στο φοβερό χορευτικό ριάλιτι του ΑΝΤ1 που απορούμε   πως το χάνετε και αναγκαζόμαστε να το βλέπουμε εμείς για να σας μεταδίδουμε τις συγκλονιστικές εξελίξεις.

Πρωταγωνίστρια εκεί που δεν το περιμέναμε , ήταν η  ηθοποιός- παίκτρια  κ. Ναταλία Δραγούμη, που δεν τη λες και σούργελο. Το αντίθετο. Αλλά όσα περιέγραψε χθες μετά τη σάμπα που χόρεψε, ήταν πολύ... εύγλωττα και χαρακτηριστικά.

Τι κάνει και σε τι βοηθάει,, πέραν των γνωστών,  ένα κέρμα; Δεν ...
φτάνει ούτε για ούτε ένα εισιtήριο, θα πείτε, αν είναι κάτω από 2 ευρώ. Σε ένα άλλο όμως "κέρμα" αναφέρθηκε η κ. Δραγούμη, πριν χορέψει και το ανέλυσε μετά σε ένα διάλογο  με την παρουσιάστρια και την κριτική επιτροπή, που και ο Γούντι Αλεν, σηκώνει τα χέρια του από το φοβερό  σουρεαλισμό του !

ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ: Θα ήθελα τώρα τώρα Ναταλία, πριν πάμε στην κριτική επιτροπή να μου μιλήσεις για το κέρμα, γιατί κάτι δεν κατάλαβα καλά, με αυτό το κέρμα. Τη χρησιμότητά του να πωωω.. που μπαίνει ακριβώς να πωωω... κάτι δεν έχω καταλάβει...

ΔΡΑΓΟΥΜΗ: Κοίταξε , ο Γιούρι ( ο χορογράφος) , όταν θέλει να εξηγήσει κάτι, σου το λέει πάντα με τέτοιους τρόπους . Κλειστά τα πόδια  είναι κλειστό το "περίπτερο"...

ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ: Α!

ΔΡΑΓΟΥΜΗ: ..ανοιχτά τα πόδια είναι ανοιχτό το "περίπτερο" ..

ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ: ... αχά!

ΔΡΑΓΟΥΜΗ: Ε, και με το κέρμα,, το βάζει λέει στον πωπό του..

ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ: ... αχά, αχά!

ΔΡΑΓΟΥΜΗ: ...και επειδή θέλει να εξηγήσει ίσως, ότι..

ΛΑΤΣΙΟΣ ( δεν ακούγεται, γέλια όλοι! )

ΔΡΑΓΟΥΜΗ : Οχι, όχι!

ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ! Όταν σας λέμε " όχι", "όχι"!

ΔΡΑΓΟΥΜΗ: ... θέλει  να εξηγήσει, πόσο σφιχτή είναι η λεκάνη μπροστά...

ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ: Αχά, αχά!

ΔΡΑΓΟΥΜΗ: .. ώστε να σφίγγει ο πωπός και να μη πέφτει το κέρμα!

ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ: Το καταφέρατε αυτό με το κέρμα;

ΔΡΑΓΟΥΜΗ: Όπως είδες, δεν το κατάφερε ούτε αυτός ό ίδιος

ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ ( αστείο, γελάει όλη η κριτική επιτροπή )... Δεν έχετε κάνα κέρμα τώρα πάνω σας τίποτα;

ΚΩΣΤΑΛΑΣ: Αρκετά μιλήσαμε  για κέρματα και κερματοδέκτες , ας μιλήσουμε τώρα για χορό... ( ...) Δεν περίμενα τόσο κούνημα από τη Ναταλία! Μπορεί ακόμα περισσότερο, αλλά όλα θα γίνουν!

ΔΡΑΓΟΥΜΗ: Χαίρομαι που μου λέτε για το κούνημα, γιατί δεν είναι από τα ευκολάκια μου!

ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΟΣ: Ναταλία, μπορεί να μην τόχεις το κούνημα, αλλά αυτό το λίγο είναι πολύ! Βέβαια εδώ στη χορογφραφία, αισθάνθηκα ότι είδα ένα σφίξιμο!

ΛΑΤΣΙΟΣ: Ναταλία, νιώθω ότι τόχεις το κούνημα, αλλά τόχεις σε λάθος μέρος!Το ψάχνεις στο μικρό σου σύστημα, αλλά πρέπει να το ψάχνεις στην ψυχούλα σου!(...) Μ" άρεσε πάρα πολύ το παράδειγμα με τον "κουμπαρά"  και πιστεύω αν είναι φτωχός ο "κουμπαράς" θα χορέψεις εξαιρετική σάμπα! ( χειροκροτήματα).

ΔΡΑΓΟΥΜΗ (....) Κάνα καλό ψυχίατρο, έχετε να μου συστήσετε;

ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ: Ξέρω εγώ!