Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Τατιανικός! Η κριτική της Διαμαντάκου για την Τατιάνα

Ξεπέρασε και το ... Πάμε Λουκέτο ή Πόπη Διαμαντάκου, στην κριτική της για την εκπομπή ΅Μίλα ΅ της Τατάνας.

Εμείς εδώ τα είπαμε , στην  ανάρτηση " Μίλα μου και μανταρίνια"  , Η Διαμαντάκου, τα λέει σήμερα στα ΝΕΑ  με τίτλο "Τσίτα,  τούρλα και δυο τόνοι μπογιά".

Διαβάστε τι λέει ο στόμας της :



" Μαζεύτηκαν για να κάνουν εκπομπή ή για να θαυμάσουν  τους  εαυτούς τουςq  Την παρέα των κυριών του τατιαναίικου Μίλα (Star) εννοούμε, η οποία εμφανίστηκε με τόσο μακιγιάζ, που αγχωθήκαμε ότι θα αρχίσει να σπάει on camera πάνω στα πρόσωπα της  καθεμιάς και η εκπομπή θα μετατραπεί σε splatter. Απτόητες  επί ένα 20λεπτο και βάλε, οι πέντε κυρίες  μιλούσαν για τους εαυτούς τους και τους χειροκροτούσαν.


Τι υπέροχες που είμαστε στο τρέιλερ, τι καταπληκτικές, τι αστείες... θαυμάστε μας! Οχι μόνο οι τηλεθεατές, αλλά και η τηλεόραση της  σατιρικής διαφήμισης του τηλεπολτού (από Λαζόπουλος  μέχρι ΡαδιοΑρβυλαίοι). Στον κόσμο τους . . Οι εποχέε θέλουν το ' να και οι εποχές θέλουν τ' άλλο, άρχισε τα λογύδρια η Τατιάνα, λες κα θα 'κανε κάτι διαφορετικό από ό,τι έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια. ...
....
Και τα όρια του καθενός  είναι γνωστά. Ιδίως όταν έχει φροντίσει μόνος  του να τα εξαντλήσει. Καμιά έκπληξη. Ούτε κι ο Λιάγκας ήταν έκπληξη . Ξανάπε για χιλιοστή φορά την ιστορία του με τη Φαίη. Πόσο του άρεσε πριν την γνωρίσει, πόσο του άρεσε που ήταν πουριτανή (!). Εμάς μας άρεσε πάντως το αμίμητο: Αποφάσισα να την παντρευτώ όταν διαπίστωσα ότι το σόρτς της  Φαίης  που το φοράει ως ( στον ... (μπιπ!) δεν ήταν στην καρδιά μας , δεν ήταν στην ψυχή μας .. Να υποθέσουμε επομένως  ότι ήταν απλώς  το τελευταίο ρούχο που είχε απομείνει στο μαγαζί όταν πήγε να ψωνίσει.


Τι να πει κανείς ! Ο τηλεοπτικός αυτισμός σε όλο του το μεγαλείο. Να ευχηθούμε στις  κυρίες να μην τραβηχτεί ούτε πόντος στο μασαζοκαλσόν τους  όλη τη σεζόν" ...


Πώς λέει η παροιμία; "Το Πάμε Λουκέτο είδε τη Διαμαντάκου και παραμέρισε".

Τατιάνα, απάντησε! Στη Διαμαντάκου και όχι στο Πάμε Λουκέτο!

Αλλά δεν θα απαντήσει. Γιατί όσοι την ξέρουν καλά γνωρίζουν , ξέρουν τι λέει: "Γράψτε ό, τι θέλετε για μένα, αρκεί να μη γράφετε ότι δεν κάνω νούμερα!"

Και νούμερα έκανε και κανένας δεν τα αμφισβήτησε!