Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Πώς έγινε τo μεγάλο κόλπο με τον 13ο και 14ο μισθό


Λυπούμαστε που το λέμε, αλλά το  παρόν σατιρικό μπλογκ  ήταν το μόνο... παγκοσμίως που πρόβλεψε την εξέλιξη και το αποτέλεσμα της "κρισιμότερη σύσκεψης της τελευταίας 10ετίας" που έλεγαν  τα διάφορα Μέσα,


Που μετατράπηκε βέβαια στο
μεγαλύτερο φιάσκο και "μέγκα  κόλπο " που έχει γίνει ποτέ, με την σκηνοθεσία Παπαδήμου και πολιτικών αρχηγών για να γλιτώσουν το "ξύλο" από τον ελληνικό λαό.

Για να περάσουν προς τα έξω , όσα παραχωρήθηκαν, βγήκε σαν αντιστάθμισμα, ότι "γλύτωσαν ο 13ος και 14ος μισθός", που ήταν βέβαιο ότι θα καταργηθούν μέχρι και την γραπτή ανακοίννωση Παπαδήμου.

Το Πάμε Λουκέτο ήταν βέβαιο, ότι κάτι τέτοιο δεν επρόκειτο να γίνει.  Και το είχε ψυλλιαστεί από την έκταση που έδιναν τα κανάλια ,  ένα μήνα τώρα  που είχαν κάνει πρώτο θέμα. Και βέβαια μπορούν από σήμερα να υμνήσουν τους αρχηγούς και τον Παπαδήμο, που ...  διέσωσαν τον 13ο και 14ο μισθό .Χαβά τον οποίο έχουν αρχίσει και οι εφημερίδες που κυκλοφόρησαν

Το Πάμε Λουκέτο, κόντρα στην τρμοκρατία για να στρωθεί ο δρόμος σε όσα ήθελαν να περάσουν, το έγραψε πολύ απλά και πολύ καθαρά, από τις 3 η ώρα  , το μεσημέρι της Κυριακής  στο τουίτερ ( @pamelouketo) .

" Ο 13ος και 14ος μισθός είναι παραμύθι σαν τον Επίτροπο για να πανηγυρίσουμε και περάσουν όλα τα άλλα που θα μας πάρουν το κεφάλι".


Και αυτό έγινε, ενώ όλα τα Μέσα συνέχιζαν την τρομοκρατία με τον 13ο και 14ο μισθό που θα κοπεί.

 Τώρα να πούμε, ότι πρέπει να έρθετε στο @pamelouketo, στο τουίτερ; Όσοι δεν το έχετε κάνει, το κάνετε αυτή τη στιγμή!