Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2012

Τι έδειξε η κρυφή κάμερα μέσα στο Μαξίμου

Με μεγάλη επιτυχία έγινε η σύσκεψη των αρχηγών των κομμάτων, υπό τον κ. Παπαδήμο, η οποία θα συνεχιστεί και τη Δευτέρα γι όσους δεν την πρόλαβαν.

Οι τέσσερις καθυστέρησαν κάνα πεντάωρο να βγουν για να δείξουν ότι
δουλεύουν ακατάπαυστα,ενώ στη πραγματικότητα χάζευαν το IPad 2 του Γιώργου, έλεγαν ανέκδοτα για τον Σαμαρά και τον Πούτιν και έγραφαν από κοινού τη δήλωση του κ. Καρατζαφέρη, κατά την έξοδό του που μπέρδεψε μέχρι και τον Μανώλη Καψή.

Οι πολιτικοί άνδρες παρακολούθησαν και τα πρώτα λεπτά του αγώνα ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ μέχρι που ο Αμπντούν κόλλησε το πρώτο και έβγαζε μάτι ότι το ματς ήταν φιλικό , όπως δήλωσε ο Φερέιρα πρόπερσι.

Το αποτέλεσμα στο Μαξίμου ήταν 0-10 υπέρ της τρόικας, που δεν ανησυχεί για τον επαναληπτικό της Δευτέρας.

Να τονιστεί ότι Παπανδρέου και Σαμαράς έκαναν νέο ρεκόρ εργασίας τόσες ώρες στο Μαξίμου και συμφώνησαν απο κοινού να πάρουν υπερωρίες για την υπερπροσπάθειά  τους.

Σε άλλο μικρότερο δωμάτιο του Μαξίμου συνεδρίασαν ο κ. Βενιζέλος και ο κ. Κουτρουμάνης με κάτι αγνώστους, αλλά αυτό δεν θα επαναληφθεί γιατί ο κ. Βενιζέλος πήγαινε συνέχεια στην κουζίνα και έφαγε όλες τις προμήθειες που είχε κάνει ο κ. Παπαδήμος για την περίπτωση χρεοκοπίας.