Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου 2010

Καζαμίας 2011, Απρίλιος, ο Γ. Πεταλωτής προβλέπει

Πρωταπριλιά, χρόνια πολλά, ευχαριστώ.

Μέσα σε μια μέρα λύνονται όλα. Αποχωρούμε από το Μνημόνιο, από την Ευρωπαική Ενωση, από το ΝΑΤΟ, από την Ελλάδα όλοι, από τα σπίτια μας όλοι.

Δημιουργείται η νέα Ελλάδα στο εξωτερικό , με 200 βουλευτές ( οι υπόλοιποι 100 στο μεταξύ, έχουν μπεί φυλακή, ικανοποιώντας το λαικό αίσθημα).

Κάθε μέρα έχουμε αποδράσεις βουλευτών από τον...
 Κορυδαλλό, αλλά ξαναγυρίζουν πάλι μέσα, γιατί κυριαρχεί η φράση "έρχεται πολιτικός".

Ανακοινώνεται  το άνοιγμα των κλειστών επαγγελλμάτων , όπως του λαμόγιου, του απατεώνα, του μεγαλοαπατεώνα κλπ και υπάρχουν σφοδρές κοινωνικές αντιδράσεις και ξανακλείνουν.

Ανακοινώνεται ανασχηματισμός, και αναλαμβάνει ο Μανόλης Καψής, με αναπληρωτή τον Χρήστο Κώνστα, και η μεγάλη αλλαγή είναι ότι το μπρίφινγκ,  ξεκινάει το βράδυ στις 8. Παραιτούμαι και αναλαμβάνω σχολιαστής στο Mega, και με κατηγορούν ότι είμαι κυβερνητικός εκπρόσωπος, γι αυτό παραιτούμαι και επανέρχομαι σαν  κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ανακοινώνω τα μέτρα για το μνημόνιο νούμερο 4, ντυμένος με κελεμπία,ενώ ταυτόχρονα, γυρίζουμε dvd με Τζούλια, Πετρούλα, Ντούβλη και Γ. Παπανδρέου, το "Μνημούνιο νούμερο 4"  και "Σκύψε τρόικα ευλογημένη" , για να σκεπάσουμε τις αντιδράσεις. Λύνεται το θέμα με τους φαρμακοποιούς, μένουν ανοιχτά τα  φαρμακεία τα Σαββατοκύριακα και κλείνουν τις άλλες μέρες.

Ολοκληρώνονται οι αλλαγές, μετατροπής του Μεγάρου Μαξίμου, σε Λευκό Οίκο, και το οβάλ γραφείο το παίρνει ο κ. Στρος Κάν και επιδίδεται σε ανάρμοστες οικονομικές σχέσεις με τον Γ. Παπακωνσταντίνου.

Τα μέσα μεταφοράς,  κάνουν στάση απεργίας, ενώ η βενζίνη φτάνει τα 100 ευρώ το λίτρο και 4 δραχμές με το νέο νόμισμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:


ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ, Ο Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ

http://pamelouketo.blogspot.com/2010/12/2011_25.html

Καζαμίας 2011. Φεβρουάριος, ο Κ. Καραμανλής προβλέπει

http://pamelouketo.blogspot.com/2010/12/2011_6368.html

Καζαμίας 2011. Μάρτιος ο Θ. Πάγκαλος προβλέπει

http://pamelouketo.blogspot.com/2010/12/2011_27.html