Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Το Μέγαρο των Μεταναστών, είναι... Νέο- Μαρόκ τεχνοτροπίας!

Ετοιμαστείτε, σε 15 ημέρες, για τα ίδια με τους μετανάστες. Πως να φύγουν από αυτό το κτίριο , που βλέπετε στη φωτό; Με τι καρδιά ; Το "Μέγαρο" ή " Αρχοντικό " ή " Παλάτι"  Υπατία, που έλεγαν κακεντρεχείς ραδιοφωνατζήδες το πρωί,  που δόθηκε για να μείνουν προσωρινά , είναι πραγματικά εντυπωσιακό.

A, τώρα δεν μπορούμε να πούμε τίποτα για την  κυβέρνηση . Έβαλε τους μετανάστες σε ένα πολύ όμορφο κτίριο, με τη βοήθεια βέβαια του διαφημιστή που το πρόσφερε και του πρύτανη ποου φρόνισε κι αυτό  και βέβαια μπράβο τους. Αν το κάνει  ή κυβέρνση προσπέκτους  και φέιγ βολάν , θα μπορέσει  να...
 προσελκύσει χιλιάδες ακόμα μετανάστες στη χώρα μας.!

Είναι  συνολικά 1.240 τμ  και τεσσάρων ορόφων, κτισμένο στις αρχές του 20ου αιώνα από Αλέξανδρο Νικολούδη, έναν από τους κορυφαίους  Ελλήνων αρχιτεκτόνων,

Bρίσκεται  το Μέγαρο Υπατία, απέναντι από το Αρχαιολογικό Μουσείο και αποτελεί δείγμα  της Γαλλικής Νέο- Μπαρόκ στην Αθήνα ( τώρα είναι και .. Νεο- Μαρόκ!)

Οι μετανάστες σωστά επέμειναν να μη φύγουν, γιατί το κτίριο που τους προσφέρθηκε στην αρχή, δεν ήταν καλό .Τώρα βλέπουμε να μη φεύγουν με τίποτα απο κει, εκτός αν τους δώσουν άλλο Νέο - Μπαρόκ ή Νέο - ΠΑΣΟΚ, κτίριο, όπως το Μέγαρτο Μαξίμου, αφού ο πρωθυπουργός θα μετακομίσει σύντομα από κει.

Βέβαια πολλά συγχαρητήρια στο διαφημιστή που πρόσφερε τέτοιο Μέγαρο κι Αρχοντικό να μείνουν οι μετανάστες. Από Δευτέρα όμως τον βλέπουμε να καλείται να εξηγήσει ... που τα βρήκε και το αγόρασε. Άλλη η μια δουλειά και άλλο η άλλη, για την κυβέρνηση!