Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Σταμάτησε τους λουκουμάδες ο Καραμανλής ( αλλά άρχισε τα γαλακτομπούρεκα )

Η είδηση που κυκλοφορεί είναι ότι ο Καραμανλής έχασε 15 κιλά. Αλλά είναι μισή. Μετά πήρε 32 κιλά και επανήλθε στα ίσα του και λίγο παραπάνω.

Φοβερή η κινητικότητα του πρώην πρωθυπουργού. Δεν είναι που έχασε κάθισε και μίλησε δύο ώρες με τον Τράγκα, όπως σας λέγαμε το πρωί, αλλά φρόντισε να γίνει και στυλάκι, πριν κυλίσει πάλι. Γιατί εμείς έχουμε απευθείας γραμμή με τον Κώστα, αν και δεν το πιστεύετε.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ εβδομαδιαίου περιοδικού, ο Καραμανλής σταμάτησε να τρώει λουκουμάδες. Εμείς όμως που έχουμε τις πληροφορίες, ξέρουμε ότι πράγματι σταμάτησε τους λουκουμάδες, αλλά άρχισε τα γαλακτομπούρεκα,  που χθες έφαγε μάλιστα δύο ( ταψιά).

Πράγματι  ο πρώην πρωθυπουργός τρώει πλέον μόνο...
 ψητά "στεγνά" κρέατα και σαλάτες, αλλά όταν λέμε "στεγνά" , εννοούμε στεγνό καθάρισμα. Δεν μένει τίποτα.

Τα κοψίδια  πράγματι ανήκουν στο παρελθόν ,αλλά μιλάμε πια ότι καθιέρωσε τις σούβλες.
Το ρεπορτάζ λέει  επίσης ότι και το αγαπημένο του απογευματινό ουισκάκι και τα κοκτέιλ έχει κόψει ο κ. Καραμανλής για να αποκτήσει λεπτή σιλουέτα.αλλά οι μπύρες πάνε κι έρχονται. Πίνει μάλιστα μπύρα κοκτέιλ, από ένα κουτί κάθε μπύρας, Αμστελ, Κάιζερ, Φιξ και λοιπά.

Είναι αλήθεια επίσης, ότι ξεκίνησε δίαιτα, όταν τον σταμάτησαν δύο παιδάκια στο δρόμο, αντί για το σχολικό της Ραφήνας . Γι αυτό πήγε στη Σάντρα,  την πορτογαλίδα   γυμνάστρια που διατηρεί γυμναστήριο κοντά στο σπίτι του, στη Ραφήνα.Το σταμάτησε όμως όταν έσπασε το ποδήλατο

Η μόνη απόλυτα σωστά είδηση του ρεπορτάζ είναι , ότι όταν  ο καιρός το επιτρέπει, ο Κώστας Καραμανλής κάνει ποδήλατο συνοδευόμενος και από τα παιδιά του, τα οποία πάντως βάζουν στοίχημα μεταξύ τους πότε θα πέσει ο μπαμπάς.

Το ρεπορτάζ εδώ http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=62149&catid=9

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Μίλησε ο Καραμανλής στον Τράγκα; Πάει για πρόεδρος στον  Παναθηναϊκό ;
http://pamelouketo.blogspot.com/2011/01/blog-post_27.html