Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Τι είπε ο Ραγκούσης σε Ελεονόρα Μελέτη και Σκορδά - Λιάγκα για τους μετανάστες

Πήγε ακόμα και στην Ελεονόρα Μελέτη και τη Φαίη Σκορδά ο Ραγκούσης γα να  πείσει ότι η κυβέρνηση "νίκησε" στο θέμα των μεταναστών. Ο Υπουργός Εσωτερικών, σε μια προσπάθεια να ηρεμήσει τα πνεύματα, μετά τις αντιδράσεις για το θέμα, βγήκε σχεδόν σε όλες τις πρωινές εκπομπές...

Αυτά λέει η είδηση. Δεν λέει όμως για  Μελέτη και Σκορδά - Λιάγκα,   που το Πάμε Λουκέτο είδε τον Ραγκούση και κατέγραψε τι  ακριβώς υποστήριξε:


ΣTHN ΠΡΩΙΝΗ ΜΕΛΕΤΗ

Κυρία Ελεονόρα, ήταν ένα δύσκολο και σύνθετο θέμα, που έπρεπε να λυθεί με τρεις παράλληλους στόχους. Να τονίσω όμως ότι χαίρομαι  που σας γνωρίζω από κοντά και είστε σίγουρα διαφορετική από τους μαντράχαλους των δελτίων των 8. Υψώσαμε τα στήθη μας προκειμένου πρώτον, να αποφευχθεί το ενδεχόμενο απώλειας ανθρώπινης ζωής, δεύτερο θαυμάζω το φορεματάκι σας  και τρίτον προσπαθήσαμε σε μία δύσκολη και ευαίσθητη περίοδο για τη χώρα  να μη υπάρξουν  ανεξέλεγκτες καταστάσεις στην Υπατία και τη Γιουροβίζιον.



ΣΤΟ ΠΡΩΙΝΟ MΟU

Κυρία Σκορδά η κατάσταση με τους μετανάστες εγκυμονούσε κινδύνους. Έπρεπε κύριε Λιάγκα να κάνουμε μια χειρονομία καλής θέλησης, όπως άλλωστε κι εσείς κάνετε αναλόγες χειρονομίες την ώρα της εκπομπής σας. Έπρεπε να  αποτραπεί πάση θυσία επανάληψη του φαινομένου κακής διαχείρισης και να μην σταλεί μήνυμα μέσα και έξω από την Ελλάδα , κυρία Σκορδά και κύριε Λιάγκα , ότι θα πάρουν άδεια διαμονής ένας Κογκολέζος ή ένας Δημήτρης Ουγγαρέζος.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ : Από κανάλι σε κανάλι ο Ραγκούσης – Προσπαθεί να πείσει ότι η κυβέρνηση "νίκησε" στο θέμα των μεταναστώνhttp://www.zappit.gr/default.php?pname=Article&cat_id=8&art_id=3333


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
Τρως Σκατά Καν

http://pamelouketo.blogspot.com/2011/03/blog-post_9895.html