Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Το... μαϊμουδάκι του Κωστόπουλου και κάποιος Καπετανίδης...


Mας συγχωρείτε που ασχολούμαστε πάλι με το τραγουδιστικό ριάλιτι της Ρούλας , αλλά πιστεύαμε ότι είχε πιάσει πάτο. Το Πάμε Λουκέτο, ομολογεί ότι έκανε λάθος και επανέρχεται.

Φαίνεται ότι η εκπομπή, λέμε τώρα, δεν κάνει νούμερα ή φοβήθηκαν ότι τους ξέχασαν λόγω γιουροβίζιον που δεν έκαναν εκπομπή και προσπάθησαν να ...
διορθώσουν την κατάσταση το Σάββατο με διάφορα φθηνά κόλπα και κολπάκια. Δεν θα μας πείραζαν καθόλου, αλλά έκαναν τους ριαλιτόπαιδες να βουρκώνουν  ο ένας μετά τον άλλο , μπροστά στην κάμερα. Είπαμε και αυτοί έχουν την ευθύνη τους που πάνε σε τέτοια ριάλιτι  και οι γονείς τους ( που χθες έδιναν  μεσ' την καλή χαρά  και υπερήφανοι συνεντεύξεις για τα βλαστάρια τους! ) , αλλά το πράγμα παρατράβηξε.

Πρωταγωνιστής στο "παιχνίδι των λυγμών"  ήταν κάποιος Καπετανίδης ( επάγγελμα βιντεοκλιπάς) , εορτάζων χθες,όπως ειπώθηκε καμμια 100αριά φορές,  γι αυτό ξέσπασε πάνω στους παίκτες και κυρίως παίκτριες που άρχισαν να βουρκώνουν η μία μετά την άλλη. Σε συνδυασμό βέβαια με το... φονικό όπλο τηλεθέασης Ρούλα, που τάχα μου "μάλωνε" τους κριτές και από την  άλλη τόνιζε την κατάσταση  μπας και δεν το είχαμε προσέξει. . Υπήρχε όμως η  τελειωτική συνδρομή Κωστόπουλου ( γνωστός παρουσιαστής και εκδότης ) που χαρακτήρισε..,  μαιμουδάκι  έναν παίκτη   και  έκαναν  ε΄τσι όλοι μαζί μια ωραιότατη συλλεκτική εκπομπή προς αποφυγήν για τους τηλεθεατές του μέλλοντος:

Μερικές σκηνές, με τα ονόματα των παικτών να μην έχουν σημασία:

ΚΑΠΕΤΑΝΙΔΗΣ
Πιστεύω ότι το Γκρικ άιντολ θα είναι ένα ευχάριστο ταξίδι στη ζωή σου, αλλά σε βλέπω να ξαναγυρίζεις πάλι στο γραφείο σου και η μόνη επαφή με το τραγούδι θα είναι το τρανζιστοράκι , που θα ακούς τα τραγούδια των άλλων και όχι τα δικά σου.
----
 ΚΑΠΕΤΑΝΙΔΗΣ:
Είχατε δυο βδομάδες καιρό και είδαμε αυτό το αποτέλεσμα; Δεν μου άρεσες καθόλου. Μην σου πω ότι βαρέθηκα κιόλας. Κι αυτό που φοράς πάνω, δεν μου αρέσει καθόλου.. Τι είναι πάπια;
---
ΡΟΥΛΑ( υπερήφανα) : Έχουμε βούρκωμα στα μάτια!
ΠΑΙΚΤΡΙΑ: Όχι, όχι
ΡΟΥΛΑ: Έχουμε βούρκωμα στα μάτια και αυτό δείχνει σεμνότητα και ότι τα σχόλια που κάνει η επιτροπή πιάνουν τόπο!
-----
ΡΟΥΛΑ
Κλαις;
ΠΑΙΚΤΡΙΑ
Οχι..
ΡΟΥΛΑ
Δύο  άλλες μέσα κλαίνε!

- --......
ΚΑΠΕΤΑΝΙΔΗΣ ( αυστηρά)
Είχες μάθημα χορού και δεν πήγες!
ΠΑΙΚΤΡΙΑ
Με είχε στείλει το κανάλι για συνέντευξη
ΚΑΠΕΤΑΝΙΔΗΣ
Προτεραιότητα είναι το Γκρικ άιντολ και μετά όλα τα άλλα.
ΠΑΙΚΤΡΙΑ  .
Καλά, θα κόβομαι άλλη φορά σε δύο -τρία κομμάτια και θα είμαι παντού!.
----

ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ( σε παίκτη)
... Σε έχω βαρεθεί ανυπόφορα . Το κεφαλάκι στην ίδια κίνηση,πάμε πέρα δώθε τρέχουμε από δω, τρέχουμε από κει, σαν το μαιμουδάκι πέρα δώθε, μια χαρά χορεύεις, δεν το λέω κακά, ωραία, αλλά αν σ' έβλεπα στην σκηνή θα σε έβλεπα σαν κωμωδία των Ονιράμα. Δηλαδή θα θυμόμουνα τον άνθρωπο που τραγουδάει και σένα μια κωμωδία που χοροπηδάει πέρα δώθε. Δεν το γουστάρω εγώ αυτό, βαρέθηκα , το γλυκούλικο, η μαμά , ο μπαμπάς κι όλα αυτά, αλλά πλιζ άλλαξε που λέει ο Κώστας για να συμφωνήσω μαζί του. Άλλαξε!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
Τάδωσε και.... ταδειξε όλα η Ελεωνόρα!
Μπράβο Ρούλα, με Αλμπάνο! Δακρύσαμε!
Τι είπαν στην ταβέρνα Παπανδρέου, Χατζηνικολάου και Κωστόπουλος
Το... κέρμα και ο κουμπαράς της Ναταλίας Δραγούμη
Σex with the stars στο πάτωμα