Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Χακέψαμε το ΔΝΤ! Μας χρωστάει τώρα 750 δις!

Ναι, είναι απόλυτα αληθινή η είδηση. Εκεί που είμασταν καταχρεωμένοι στο ΔΝΤ , σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που παρουσιάζονται στους υπολογιστές του, χρωστάει στην Ελλάδα 750 δις ευρώ, ενώ βέβαια δεν τους οφείλουμε τίποτα!

Όπως θα πληροφορηθήκατε ( newsit.gr), χάκερ επιτέθηκαν ...
στους υπολογιστές του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, σύμφωνα με δημοσίευμα των The New York Times, που είναι πιο έγκυροι και από το Πάμε Λουκέτο. Οι χάκερς σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα πιστεύεται ότι συνδέονται " με κάποια κυβέρνηση", όπως τονίζεται. Αυτή η " κάποια κυβέρνηση" , είναι η ελληνική, σας αποκαλύπτουμε εμείς.

Ποια άλλη δηλαδή είναι; Εμείς έχουμε τα πολλά νταραβέρια με το ΔΝΤ και εμείς έχουμε τον κορυφαίο χάκερ του κόσμου, τον θρυλικό 18χρονο με το όνομα. Θα διαβάσατε ότι αφέθηκε ελεύθερος και σαν αντάλλαγμα αυτός μπήκε στα κομπιόυτερ του ΔΝΤ , τα χάκεψε και έβαλε τα νέα στοιχεία και πάει , αυτά είναι πια, δεν αλλάζουν!

Όπως αποκαλύπτουμε και στην αρχή, το ΔΝΤ εμφανίζεται να μας χρωστάει 750 δις και ένα ακόμα εντυπωσιακό στοιχείο είναι ότι μέχρι το τέλος Ιουνίου , πρέπει να μας εξοφλήσει μία δόση 187.5 δις , που θα την μοιράσει ο ίδιος ο πρωθυπουργός στο Σύνταγμα, στη μεγαλύτερη διαδήλωση που έχει γίνει ποτέ στον κόσμο!

ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ
Η Τζάκρη κατέθεσε την τσάντα, αντί για το στεφάνι
Τον " σακ΅βουαγιάζ" κάνει ο Παπακωνσταντίνου
Ο Πεινοσέτ
Είναι ο νέος Νικοπολίδης ή ο νέος Πολέτι;