Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Ο Αργύρης Αγγέλου σήκωσε σαν τον Αργύρη Καμπούρη το Κύπελλο!

ΜΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ,
Η ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ DANCING WITH THE STARS !
Δυο είναι οι πιο μεγάλες  πανηγυρικές στιγμές στην ιστορία του τόπου μας. Η πρώτη όταν ο Αργύρης Καμπούρης πέτυχε αυτές τις φοβερές βολές στον τελικό του  ευρωμπάσκετ του 1987 και  γίναμε πρωταθλητές Ευρώπης.

Η δεύτερη όταν ο Αργύρης Αγγέλου , αναδείχτηκε "πρωταθλητής"  και όχι " νικητής". ΄'οπως ανακοινώθηκε,  στο  τραγουδιστικό  ριάλιτι Dancing with the stars και πήρε από τα χέρια της Ζέτας Μακρυκαπούλια , το βαρύτιμο Κύπελλο.

Είναι δύο διαφορετικές  σημειολογικές στιγμές εθνικού ενθουσιασμού, με κάτι κοινό. όμως. ¨Εναν Αργύρη . Τον Αργύρη Καμπούρη και τον Αργύρη Αγγέλου!

Το  Κύπελλο για το ριάλιτι   που  σήκωσαν ο Αργύρης Αγγέλου, ο Τρύφων Σαμαράς, η Ελεωνόρα Μελέτη  κλπ ήταν βέβαια πολύ μεγαλύτερο σε όγκο  και πιο λάιφ στάιλ, από...
αυτό που σήκωσαν ο Αργύρης Καμπούρης , ο Γκάλης , ο Γιαννάκης κλπ.

Μάλιστα στο στούντιο στον τελικό του ριάλιτι τους έπεσε  έπαθλο από τη συγκίνηση  κι έσπασε. Ζήσαμε όμως πραγματικά μοναδικές στιγμές. Κλαίμε όλοι ακόμα και μόνο ο Γιάννης Λάτσιος έμεινε βράχος και διαφήμιζε ένα  ακόμα τούρκικο σήριαλ που αρχίζει στον ΑΝΤ1.

Κοινό σημείο των δύο Αργύρηδων είναι ότι σήκωσαν την κούπα, με τους ήχους  του Final countdown, που είχε καταγραφεί στο υποσυνείδητο σαν  τραγούδι του θριάμβου στο ευρωμπάσκετ , άντε με το τιμημένο το ευρωπαϊκό στην Πορτογαλία. 

Τώρα πια ξέρουμε, από τα ξημερώματα της Δευτέρας ότι αυτό το θριαμβετικό τραγούδι είναι πιο πολύ συνδεδεμένο με το άθλιο Dancing with the stars .

Το πετύχαμε κι αυτό! Μαζί με μια άλλη επιτυχία. Τα πανό  μέσα στο στούντιο του τελικού του ριάλιτι ήταν πιο πολλά κι από τα πανό την  ίδια ώρα στο Σύνταγμα!

 Kαλύτερο στιγμιότυπο του "μεγάλου τελικού"  όταν ο Λάτσιος έκανε  διαφήμιση νέου τούρκικου σήριαλ που ξεκινάει στον ΑΝΤ1 , για να ακούσει την πρόταση  της ηθοποιού Ναταλίας Δραγούμη για ελληνικό σήριαλ , που  να μιλάνε... τουρκικά!

Το πιο γερό καρφί , αλλά και αυτή η ποιοτικιά, τι ήθελε να γίνει ... παίκτρια ριάλιτι, να τη βαθμολογεί ο Λάτσιος;

ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ
Στο τσιγκέλι της τηλεθέασης της Κορομηλά
Η Τζάκρη κατέθεσε την τσάντα, αντί για το στεφάνι
Τον " σακ΅βουαγιάζ" κάνει ο Παπακωνσταντίνου
Ο Πεινοσέτ
Είναι ο νέος Νικοπολίδης ή ο νέος Πολέτι;