Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2011

Συνέλαβαν τον Ψωμιάδη, γιατί κάπνιζε σε κλειστό χώρο!

Δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο στη χώρα αυτή!  Συνελήφθη μέχρι και  ο  καταζητούμενος Μάκης Ψωμιάδης, ο οποίος δήλωσε και πολιτικός κρατούμενος. Μπορεί να είναι κι έτσι, γιατί οι πολιτικοί κάνουν θυσίες για τις ομάδες τους....


Το Πάμε Λουκέτο, σας δίνει λεπτομέρειες που δεν θα δείτε αλλού.


Η σύλληψη έγινε στο Σούνιο . Βέβαια,  που θα ήταν το καλοκαίρι; Στη θάλασσα θα ήταν , σε παραλιακή περιοχή, έπρεπε να το ψυλλιαστούν αμέσως και όχι να καθυστερήσουν τόσες μέρες.

Οι αστυνομικοί τον γνώρισαν από το πούρο του που  ήταν πολύ μακρύ , αλλά και από κασέτες που άκουγε στην παραλία και ενοχλούσε τους λουόμενους. Οι παραθεριστές  τον έβλεπαν καθημερινά με ένα λάπτοπ που έπαιζε στοίχημα, αλλά δεν τον κατέδιδαν , γιατί του  ζητούσαν να τους πει κάποιο σίγουρο.

Ο Ψωμιάδης τις τελευταίες μέρες ήταν πολύ ανήσυχος μετά την έκτακτη εισφορά στα ακίνητα, ενώ την τελευταία στιγμή ματαίωσε την άνοδό του στη ΔΕΘ .

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι εντοπίστηκε από την Τετάρτη, μέσω του κινητού του τηλεφώνου, αφού έκανε κλήσεις με απόκρυψη στον Μπέο.

Η σύλληψη του  Ψωμιάδη, ήταν πολύ δύσκολη γιατί είχε μεταμφιεστεί σε Μάκη Ψωμιάδη,

Πάντως λένε ότι ο Μπέος το είχε παίξει ότι θα συλληφθεί σήμερα και θα βγάλει ένα σκασμό λεφτά για τη σύλληψή του.

Η τελευταία πληροφορία του Πάμε Λουκέτο αναφέρει ότι η σύλληψη Ψωμιάδη έγινε γιατί κάπνιζε  πούρο μέσα σε κλειστό χώρο και του έγινε καρφωτή.

ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ

Δηλώσεις Μενεγάκη, για το επίδομα ΟΓΑ
Γιατί παίρνει η Μενεγάκη επίδομα ΟΓΑ
"Κεφτές με την Ελένη"
Οι ειδήσεις κατ΄οίκον από το Νίκο Χαζτηνικολάου
Ο Ευαγγελάτος... γιατρός!
Έκανα το σπίτι εκκλησία και γλίτωσα το χαράτσι
Ακίνητα, ληστεία!
Ποιον ξεπέρασε με τον Σαμαρά ή Βίσση ( όχι τον Παπανδρέου)...