Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2011

Tο βίντεο με τον Σάντος , που αποκαλεί "κτηνωδία' το χαράτσι με τη ΔΕΗ, στην πορτογαλική τηλεόραση

Ορίστε... Τι άλλο θα σας κάνει ο Πάμε Λουκέτο... Σας βρήκε μέχρι και το βίντεο από τη συνέντευξη του Φερνάντο Σάντος στο πορτογαλικό κανάλι TV1 , όπου τα ρίχνει χοντρά στο Μνημόνιο που έχει επιβληθεί στην Ελλάδα, λέειμε το όνομά τους τα πράγματα στη χώρα και προβλέπει ότι...θα βγει άνετα η ΝΔ στις επόμενες εκλογές!

Το τελευταίο κάποιους πείραξε, και το συνεδεσαν με την
... υπογραφή του συμβολαίου που εκκρεμεί με τον ομοσποανδιακό τεχνικό.  Λες κι ο Σάντος,  μας έχει ανάγκη και όχι εμείς!Ο Σάντος μίλησε στο δελτίο ειδήσεων των 8, στο TV1. Δεν καταλαβαίνω γρι ... πορτογαλικά, αλλά έχει σημασία το βίντεο και έτσι, αν το δείτε. Αλλωστε, υπάρχει η μετάφραση ή το περίγραμμα των όσων είπε έξω από τα δόντια ο Πορτογάλος και μπράβο του.

" Υπάρχουν κάποιοι φόροι που αφορούν όλους, και τους ιδιοκτήτες σπιτιών. Πρόκειται για μια κτηνωδία. Αν δεν πληρώσουν θα διακοπεί το ρεύμα”

Ο Έλληνας θέλει να μιλήσει, ωστόσο, υπάρχει η σκιά της αύξησης των φόρων, της λιτότητας και της ανεργίας. Τα χειρότερα ήρθαν μετά την εμπλοκή του ΔΝΤ. Έχουν αρχίσει βάναυσες περικοπές, και τίποτα δεν έχει αλλάξει. Η ανεργία έχει αυξηθεί. Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι δεν αξίζει να συνεχιστεί αυτό”.

“Το 70% με 75% των Ελλήνων δεν θέλουν η Ελλάδα να αφήσει το ευρώ, επειδή φοβάται ότι τα πράγματα θα γίνουν ακόμη χειρότερα”

“Η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει σίγουρα στις εκλογές ”!


Δείτε το βίντεο...ΕΔΩ!

ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ
Tο βίντεο με τον Σάντος , που αποκαλεί  "κτηνωδία' το χαράτσι με τη ΔΕΗ,  στην πορτογαλική τηλεόραση
Πέταξαν τα σκηνικά από το "Νησί" στα σκουπίδια !
Νέο κανάλι :Το " Τηλεάστυ mou"
Αλέφαντος:"Ο Καπίνο έπαιζε σαν παλαίμαχος ετών" !
Υπέγραψε ο Σαμαράς ! Να η υπογραφή του!
O Πετσάλνικος νέος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ!
Γιατί ο Αβραμόπουλος έβαλε να ακούγεται Βιβάλντι, στα ασανσέρ του υπουργείου Άμυνας