Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Όταν ο σερ Μανώλης Καψής συνάντησε τον σερ Μαρκεζίνη

Η κορυφαία συνέντευξη,  τουλάχιστον της χρονιάς, παρουσιάστηκε τα μεσάνυχτα Κυριακής προς Δευτέρα στο Μέγκα. 

Καλεσμένος του Μανώλη Καψή, ο ακαδημαϊκός σερ Βασίλης Μαρκεζίνης, με το βαρύ όνομα.


Το τρέιλερ του Μέγκα με την








έκτακτη εκπομπή ΤΕΤ Α ΤΕΤ μεσάνυχτα Κυριακής ξάφνιασε γιατί στο 2011 εκπομπή με αυτό τον τίτλο θα μπορούσες να δεις μόνο στην ΕΡΤ το 2000 με την Άννα Παναγιωταρέα ή στο Άλτερ το 2001 με το Νίκο Ευαγγελάτο. Πράγμα λίγο δύσκολο. Ήταν όμως στο κανάλι της Μεσογείων ή της Μπεκατώρου και θέμα - λέμε τώρα της εκπομπής - ήταν το νέο βιβλίο του σερ Μαρκεζίνη με τίτλο ΅Γράφοντας για τον εαυτό μου».



Τώρα γιατί έπρεπε να γίνει έκτακτη εκπομπή με τον σερ, ακαδημαίκο  γιο του πρωθυπουργού στη χούντα , Σπύρου Μαρκεζίνη, δεν θα πρέπει να το ρωτήσετε. Αλλοι λένε για να δούμε ποιος θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός μετά τον Παπαδήμο και άλλοι λένε , για να δούμε τι γλιτώσαμε με τον Παπαδήμο. Δεν μένει να δούμε και στις κυριακάτικες, κάνα γκάλοπ που βγάζει δημοφιλία 320% στον σερ.


Ο Μαρκεζίνης πάντως στις παρουσιάσεις των βιβλίων του δημιουργεί τον απόλυτο πανικό, ενώ πολλοί τον βλέπουν σαν τον άνθρωπο που πιθανόν να σώσει όλη την Ελλάδα, την Ευρώπη και την Ανταρκτική. Κάνει εμφανίσεις σπάνιες σαν τους Πυξ Λαξ, ενώ έχουν παρατηρηθεί και βιβλιοπαρουσιάσεις που που χωρίς να είναι ντυμένος σαν την λέιντι Γκαγκά , προκαλεί τον ίδιο ενθουσιασμό ή και μεγαλύτερο



Πέρσι μια αντίστοιχη συνέντευξη του σερ στο Μέγκα, την είχε κάνει ο Παύλος Τσίμας, αλλά μετά την καζούρα και το κράξιμο κυρίως που έφαγε, δεν το επιχείρησε πάλι, γι αυτό και θα είναι πάντα διαχρονικός στα παράθυρα του Μέγκα.


Πρέπει να έχει γίνει ο γύρος όλων των δημοσιογράφων του Μέγκα, ακόμα και του Λιάγκα για να δεχτεί τελικά ο Καψής, με βαριά καρδιά σίγουρα, αν κρίνουμε από την ανάγκη του να λέει και να ρωτάει συνέχεια τον καλεσμένο του, ότι τον έχει στριμώξει."Μήπως σας αντιμετωπίζω πολύ αυστηρά;", ρωτούσε.


Είναι φανερό ότι ο κ. Καψής δέχτηκε, αλλά είπε, ότι θα ρωτήσω ότι θέλω εγώ, για να μη γίνω ρόμπα. Από την άλλη ο σερ δεν ήθελε να γίνει ρόμπα από δημοσιογράφο και κυρίως του Μέγκα και δεν έπεσε καθόλου αμαχητί.Ηταν σαν νάπαιζε στο γήπεδό του. Και να του έπαιρνε συνέντευξη ο γκαφαδόρος Σαριέγκι.


Σε ένα σημείο πάντως το πράγμα πήγε να γίνει ανεξέλεγκτο και παραλίγο να φτάσει στα όρια του σκανδάλου. Ο σερ Μαρκεζίνης κατηγόρησε τον Μανώλη Καψή στον αέρα ότι του κολλάει, αλλά σε αυτό το σημείο ακριβώς, έπεσαν διαφημιστικά μηνύματα και δεν μάθαμε την εξέλιξη.




«Μου κάνετε πολλές ερωτήσεις μαζί, αν και το κάνετε για την ζωντάνια της συζητήσεως, διασκεδάζω τη συνέντευξη μαζί σας" ΅ είπε επιίσης ο σερ για να ακολουθήσει ο δρματικός διάλογος


ΚΑΨΗΣ:Διαφωνώ μαζί σας.
ΣΕΡ ΜΑΡΚΕΖΙΝΗΣ: Καλά κάνετε, εγώ είμαι σκεπτόμενος άνθρωπος. Δεν είμαι δημοσιογράφος


Ο Μαν. Καψής το εξέλαβε σαν κοπλιμάν και το θέμα έκλεισε εκεί.


Ο σερ Μαρκεζίνης είχε ντυθεί πολύ καλά για την περίπτωση και ξεχώριζε η ροζ γραβάτα του . Είχε ντυθεί μάλλον στον Λάκη Γαβαλά . Ο  Μανώλης Καψής τα πήγε γενικά καλά, αν κρίνουμε ότι έπρεπε να διαβάσει ολόκληρο το βιβλίο του καλεσμένου του ή καλεσμένου του καναλιού. Η ΕΣΗΕΑ να ανακηρύξει σήμερα Σερ τον Μανώλη Καψή

Το βίντεο της εκπομπής Καψή- σερ Μαρκεζίνη ζήτησε ο Γούντι Αλεν... Μετά παραπονιέστε ότι δεν έχει ψυχαγωγικό πρόγραμμα το Μέγκα



Έλειψε πάντως η ερώτηση της Τρέμη σε κάποιο σημείο.

Ο   σερ Μαρκεζίνης είναι τελικά ο Μάστερ Σερ του Μέγκα .
Εντύπωση προκάλεσε η φωνούλα του σερ , όπου όμως λύθηκε το θέμα στο τοιυίτερ που είχε πάρει φωτιά, αφού όλοι συμφώνησαν ότι έμοιαζε του Ταμπάκη, που ήταν στην Αννίτα Πάνια.
Ακόμα όμως δεν έχει επιλυθεί το ζήτημα αν η άδεια από βιβλία βιβλιοθήκη πίσω ήταν του σερ Μαρκεζίνη ή του σερ Μανώλη Καψή.