Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Τι θα φορέσουν οι υποψήφιοι στα καλλιστεία του ΠΑΣΟΚ


Όλοι μιλάνε για τα καλλιστεία του ΠΑΣΟΚ, για την ανάδειξη προέδρου. Ο Πάμε Λουκέτο, παρουσιάζει τους δύο  υποψήφιους μέχρι τώρα, τον Γιώργο με το νούμερο 1 και τον Μιχάλη , με το νούμερο 2.

Να δούμε πως θα γίνει η  παρουσίαση πάνω στην πασαρέλα:


Με το νούμερο 1 , βλέπουμε τον Γιώργο . Νούμερο 1 κυριολεκτικά,το ξέρουν όλοι πολύ καλά. Έχει διαστάσεις ύψος 1,84 , κιλά 94 και στήθος 16%, όσο τα ποσοστά του στα γκάλοπ. Ο Γιώργος ξέρει καλά αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ιταλικά ισπανικά, καναδέζικα, σουηδικά, κυπριακά και λίγα ελληνικά. Θέλει να γίνει διαφημίστρια και αγαπημένο του χρώμα είναι το μαύρο της χρεοκοπίας. Αγαπάει τα σπορ, το κανό , το τρέξιμο όταν μέσα έχει υπουργικό συμβούλιο και το ελικόπτερο. Διαβάζει τις ελεύθερες ώρες του, τον Μανώλη Καψή και λατρεύει το πιστόλι πάνω στο τραπέζι. Κατάγεται από που δεν ξέρουμε ακόμα, ενώ λατρεύει το χορό των Ελλήνων στα κάρβουνα και την μπέιμπι σίτερ Έλσα Παπαδημητρίου. Έχει αναδειχθεί Μις Τουρισμός με 14897 ταξίδια σε όλο τον κόσμο.Τις ελεύθερες ώρες του ασχολείται με τα σαρδάμ και πως να διαλύσει το ΠΑΣΟΚ. Φοράει μόνο ένα στρίνγκ και θέλει  το κορδονάκι να το τυλίξει στο λαιμό του Μιχάλη. Χειροκροτήστε τον Γιώργο !


Με το νούμερο 2 , βλέπουμε τον Μιχάλη ή  Μι- χάλη μαύρο, όπως τον αποκαλούν χαϊδευτικά οι φίλες του και οι φίλοι του στο ΠΑΣΟΚ. Ο Μιχάλης ασχολείται με τις συλλήψεις. Έχει συλλάβει τη 17Ν, τον Επαναστατικό Αγώνα και θέλει να συλλάβει και την προεδρία του ΠΑΣΟΚ. Έχει διαστάσεις 45άρι, 105 εκατοστών και Καλάσνικοφ και αγαπάει πολύ να διαβάζει Ιορδάνη Χασαλόπουλο και προκηρύξεις. . Αγαπημένο του χρώμα είναι το βαθύ πράσινο και λατρεύει τα σπορ, ιδιαίτερα το ποδήλατο, όταν είναι πάνω ο Γιώργος και πέφτει. Του αρέσει επίσης τρέξιμο με το αυτοκίνητο  και έχει  ρεκόρ περπατήματος έξω από το αυτοκινητό του  περπάτημα 75 εκατοστά.Έχει δυνατό μυαλό, που βουίζει όταν δουλεύει και τις ελεύθερες ώρες του φοράει φανελάκι του παππού. Μιλάει τη γλώσσα του ΠΑΣΟΚ και είναι πολύ φιλόδοξος και θέλει να σπουδάσει πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και μάρκετινγκ.Φοράει μόνο  ψηλοτάκουνο 28 πόντων και θέλει να το φέρει στο κεφάλι του Γιώργου. Χειροκροτήστε τον Μιχάλη!