Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Καγιέν ή... πυρ- Καγιέν ;

Πριν Καγιέν ....
Το σύμβολο ευμάρειας ήταν πριν λίγα χρόνια το Καγιέν. Το σύμβολο της χρεοκοπίας σήμερα είναι το... Πυρ- Καγιέν !

 Φωτιά δηλαδή στα  πανάκριβα αυτοκίνητα Καγιέν, για να εισπράξουν οι ιδιοκτήτες ή μάλλον οι συνιδιοκτήτες με την τράπεζα λόγω δανείου,  την αποζημίωση!

 Πολλοί ιδιοκτήτες τέτοιων αυτοκινήτων, που
έχουν μετατραπεί σε .. ακίνητα από την αχρησία, σύμφωνα με τα «Νέα», αναθέτουν σε επαγγελματίες κακοποιούς να τα κάψουν  προκειμένου να εισπράξουν το αντίτιμο των ασφαλιστηρίων τους, κάνα 30000 ευρώ δηλαδή.
... και μετά Πυρ- Καγιέν !

Βρώμισε όμως η δουλειά, γιατί οι φωτιές από τα Καγιέν, ξεπερνούσαν και αυτές του καλοκαιριού! Έφτασαν τις 10 το μήνα, σε σχέση με τη μία δύο που υπήρχαν παλιότερα. Και αυτό κίνησε τις υποψίες των ασφαλιστικών εταιριών, που έβαλαν ντετέκτιβ για την ... ανάφλεξη των Καγιέν, που γίνονταν πυρκαγιέν , στάχτη και μπούρμπερη. Μόνο πυροσβεστικά αεροπλάνα δεν είδαμε να σβήνουν τα 4 Χ 4 , 5 Χ 5 και 10Χ10!

Τι να τα κάνουν όμως τα Καγιέν οι ιδιοκτήτες, που για τους περισσότερους ήταν σύμβολο επίδειξης και γνωριμιών ; Μόνο το πόσο καίνε, αν μάθει μια γυναίκα, στρίβει γρήγορα για φιατάκι.

Εν πάση περιπτώσει το φαινόμενο , ολοένα και εντείνεται και σε λίγο  9 στα 10 τηλεφωνήματα στην Πυροσβεστική θα είναι για κατάσβεση πυρ- Καγιέν.

ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ
Όταν ο σερ Μανώλης Καψής συνάντησε τον σερ Μαρκεζίνη
Ο Σαριέγκι είναι ο Γ. Παπανδρέου του ΠΑΟ. Κάνει συνέχεια σαρδάμ με τα πόδια
" Το οφσάιντ του Τζιμπούρ το είδε μέχρι και ο Λάκης Γαβαλάς"



.