Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Ο Καρπετόπουλος, ο Γκόντζος, οι τουλούμπες και τα μεγέθη...

ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ... ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΑΔΙΚΑ
Σε άλλη ανάρτηση λέμε για την κόντρα Πόπης Διαμαντάκου - Ρούλας Κορομηλά. Αυτά " ωχριούν"  όμως, που λέμε , μπροστά στις κόντρες που γίνονται΄στον αθλητικό χώρο, ανάμεσα σε ποδοσφαιριστές , παράγοντες, προπονητές, δημοσιογράφους κλπ.

Νέο πεδίο δόξης λαμπρόν, που δεν το έχουν εκμεταλλευθεί τα μεσημεριανάδικα, λόγω ... άγνοιας. Δηλαδή το στριπτίζ  του Μήτρογλου δεν θα έκανε νούμερα; ¨Η ο πόλεμος, χωρίς εισαγωγικά , των δημοσιογράφων Αντώνη Καρπετόπουλου και Κώστα Γκόντζου, δεν θάστελνε στο χρονοντούλαπο της τηλεοπτικής ιστορίας, κάθε προηγούμενο καβγά;

Οι δύο είχαν ένα φοβερό...
ραδιοφωνικό τσακωμό πριν λίγες μέρες. Αναζητείστε το στο Υou tube, γιατί  αν τσακωνόμαστε  εμείς οι αθλητικοί και οι προερχόμενοι από τα αθλητικά, δεν είναι για ένα λεπτό και έξω...  Είκοσι λεπτά είναι το βιντεάκι  των Αντώνη Καρπετόπουλου και Κώστα Γκόντζου!

Σήμερα και χθες είχαμε και δεύτερο καβγά , μέσω εφημερίδων αυτή τη φορά και τα πράγματα φαίνεται ότι χοντραίνουν. 

Ο Καρπετόπουλος, έγραψε χθες στην SportDay, στο άρθρο του, με τίτλο: "Πόσο μεγάλος είναι ο Χένκ (Κάτε)":

" Ο Πατέρας έπρεπε να κρατήσει τον Τεν Κάτε, να πάρει τον τίτλο και να στήσει στο Γουδί της παναθηναϊκοφροσύνης όσους στην ομάδα επί δύο χρόνια επιτέθηκαν λυσσασμένα. Αυτοί θα έπρεπε να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα μπροστά στο απόσπασμα. Το οποίο δεν χρειαζόταν να έχει όπλα και σφαίρες. Με μερικές τουλούμπες μια χαρά θα γινόταν η δουλειά"..

Ο Γκόντζος αναγνώρισε τον εαυτό του στο κείμενο και   μάλλον τον πείραξαν πιο πολύ και από το "Γουδί", οι ... τουλούμπες  και  απάντησε,#  ως εξής:

" Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πόσο " μεγάλος"  είναι ο Τεν Κάτε, που τον νοσταλγεί καθημερινά  με  τόσο πάθος   ο κ. Καρπετόπουλος. Αυτός μάλλον γνωρίζει καλύτερα τα ζητήματα διαστάσεων".

Το Πάμε Λουκέτο και ο υπογράφων  άνω δεξιά,  δεν παίρνουν θέση , για δύο σοβαρούς λόγους:

1. Ο Αντώνης Καρπετόπουλος, είναι αυτός που βρίσκει πάντα την ταυτότητα του ΠΣΑΤ, όταν την ξεχνάμε συχνά  - πυκνά στο Ολυμπιακό Στάδιο και  μας  ψάχνει να την επιστρέψει!

2. Ο Κώστας Γκόντζος είναι αυτός που  μαζί με τον Μένιο Σακκελαρόπουλο,  διέσωσαν   τον υπογράφοντα  στο Σπλιτ, όταν λιθοβολούσαν οι οπαδοί της Χάιντουκ το πούλμαν των δημοσιογράφων και  τον έβαλαν να κρυφτεί κάτω από ένα κάθισμα!

Παιδιά τέρμα η πλάκα, που κάνετε μεταξύ σας , αυτά που λέτε σίγουρα δεν τα εννοείτε. Αν σας βγάλουν στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και την Καραβάτου, πρέπει να παραδώσετε τις ταυτότητες!

ΣΧΕΤΙΚΑ  ΘΕΜΑΤΑ
Στο ΔΝΤ ο Παναθηναϊκός ! Ποιοι είναι οι 20 όροι
http://pamelouketo.blogspot.com/2010/12/20.html

Σεμνά και τα ταπεινά οι πανηγυρισμοί  κ. Μήτρογλου !
http://pamelouketo.blogspot.com/2011/01/blog-post_7086.html#more

Ποιo  απο τα δύο ανύπαρκτα πέναλτι, ήταν  καλύτερο;
http://pamelouketo.blogspot.com/2011/01/blog-post_24.html#more

Πόπη Διαμαντάκου: «Αρχιπανηγυρτζού και αρχιξεκατινιάστρα η Ρούλα Κορομηλά !
http://pamelouketo.blogspot.com/2011/01/blog-post_5630.html#more