Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Καραβούτας και ο... Μέσι;


Α, δεν μας τα λέει καλά ο Μέσι φέτος! Δεν μας έχει συνηθίσει δηλαδή, έτσι. Να βουτάει σαν τον Καραγκούνη, σε άλλες εποχές,γιατί τώρα δεν μπορεί να πέσει ο Κάρα, ούτε για πέναλτι.

Το είχε κάνει σε προηγούμενο παιχνίδι και είχε γίνει πολλή συζήτηση, το επανέλαβε στο 89, του νυχτερινού αγώνα με τη Βαλένθια, όταν...
κλεισμένος ανάμεσα σε δύο αντιπάλους στην περιοχή , έκανε πάλι βουτιά, αλλά ο διαιτητής καθόλου δεν πείστηκε για πέναλτι, ούτε εμείς, που είναι και το ουσιαστικ΄ποτερο!

Τέλος πάντων , η Μπάρτσα βρίσκεται σε πτώση, αλλά να μη φοβάστε, θα ξαναδούμε την πυραυλοκίνητη ομάδα. Το λέω με βεβαιότητα ,ότι για τη Μπαρτσελόνα να αρχίσουμε να ανησυχούμε όχι όταν χάνει, αλλά όταν χάσει την... κατοχή μπάλας. Αυτό δεν έχει γίνει ούτε σε ένα ματς ΄τρία χρόνια τώρα. Αλλά αν το δούμε, να αρχίσουν να μας ζώνουν τα φίδια....

Τώρα ο Μέσι μπορεί να έχει επηρεαστεί που ο Φάμπρεγκας είναι αυτός που κολλάει τα μπαλάκια (γκολ σε όλους τους αγώνες!), ενώ του έχει πάρει και τη θέση του στην  κορυφή της επίθεσης.

παρηγοριά στους Καταλανούς, η εκτός έδρας ισοπαλία της Ρεάλ με τη Σανταντέρ (0-0. Να το παίξουμε και λίγο Σωτηρακόπουλοι. Η ισοπαλία αυτή κάνει παρελθόν αποτελεί το νικηφόρο σερί της Ρεάλ, όταν είχε μεσοβδόμαδα υποχρεώσεις για την Primera Division. Είχε κερδίσει τα προηγούμενα 12 ματς που είχε δώσει τα τελευταία χρόνια, όμως το 13o αποδείχθηκε… γρουσούζικο για την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο,, που είναι και φουλκ προληπτικός, δυο φορές σαν τον Αλέφαντο.

Μάλιστα, η Ρεάλ είχε να χάσει από τον Δεκέμβριο του 2006 όταν έπρεπε παίξει Τρίτη, Τετάρτη ή Πέμπτη ( μα, τι άλλο θα σας πούμε!)

ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ
Ατάκες για το Βενιζέλο
Και αγανακτισμένο άρθρο της Γιάννας Αγγελοπούλου!
Ατάκες για το.. πετρέλαιο ψύξης
Συνελήφθη χρήστης φαγητού...
Ατάκες για την τηλεδιάσκεψη
Αποκλειστική συνέντευξη πρίγκηπα Σουλτάν: Ερχομαι αύριο!
Ο πρίγκηπας διαμαρτυρήθηκε γιατί του βάζουν φωτό του... Βουτσά!
Ο Τσάκας , ο πρίγκηπας και ο.. ηλεκτρολόγος για τον ΠΑΟ!