Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Ο Βενιζέλος θα κλάψει όταν ανακοινώσει τα επόμενα μέτρα

Μετά την επιτυχία που είχε το κλάμα που έριξε η Ιταλίδα υπουργός Εργασίας, όταν ανακοίνωνε τα νέα μέτρα, ο Βαγγέλης Βενιζέλος, αποφάσισε να κάνει το ίδιο , αφού το βιντεάκι με την Ιταλίδα έκανε εκατομμύρια χτυπήματα σε όλο τον κόσμο και έγινε συμπαθής παντού, και ιδιαίτερα τη χώρα της.

Πολλοί κατηγορούν τον Βενιζέλο, ότι είναι αναίσθητος όταν παρουσιάζει τα νέα μέτρα και χαίρεται μάλιστα σαδιστικά και πάει και τρώει και
ένα γουρουνάκι μετά. Μετά κυκλοφορεί ή άποψη ότι δεν αποκλείεται  να δει κανείς τον Βενιζέλο με λυγμούς στην ανακοίνωση των μέτρων, και κυκλοφορεί ότι πιθανότερο είναι να τον δει κανείς να τρώει , παρά να κλαίει.

¨Ολα αυτά θα τα διαψεύσει πολύ σύντομα ο κ. Βενιζέλος, γιατί κατά βάθος είναι ευαίσθητη ψυχούλα, όπως όλοι οι χοντροί.

Ο υπουργός οικονομικών για να πετύχει το καλύτερο αποτέλεσμα κλαψίματος, πάει ήδη σε δραματική σχολή και οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι τα πάει άριστα .

Για να χρειαστεί αυτό βέβαια, του βάζουν μπροστά του ολόκληρες λεκάνες και του καθαρίζουν κρεμμύδια, τα οποία αφού λειτουργούν πρώτα στους δακρυιγόνους αδένες, τα τρώει έπειτα.

Για να γίνει πιο μεγάλο και γοερό το κλάμα του του δείχνουν από απέναντι πίνακες με το ύψος του ελλείμματος και του χρέους,ενώ και το ντύσιμό του θα είναι ανάλογο στην ανακοίνωση των μέτρων και θα φοράει κατάμαυρα σ αν κοράκι που είναι έτοιμος να μας τα αρπάξει.


ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ
Τι θα φορέσουν οι υποψήφιοι στα  καλλιστεία του ΠΑΣΟΚ" Μου ήρθε η επιστροφή από τα κάλαντα πέρσι" - Ατάκες ημέρας
Ο Σαριέγκι είναι ο Γ. Παπανδρέου του ΠΑΟ. Κάνει συνέχεια σαρδάμ με τα πόδια
" Το οφσάιντ του Τζιμπούρ το είδε μέχρι και ο Λάκης Γαβαλάς"